Resident Evil 2 ve 4 çok korkunç ve zor mu?

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Resident Evil 2 ve 4 çok korkunç veya çok zor mu? Veya bu iki oyunda bir zorluk ayarı bulunuyor mu?

Sistemim zaten muhtemelen bu iki oyun için de yeterli olacak. Ryzen 5 3600, 16 GB RAM ve GTX 1660 Super kullanıyorum. O yüzden onu sormadım. Bu 2 oyun aşırı korkunç ve zor ise oynamayı düşünmüyorum.

2 başta hiç korkunç değil asıl olay oyunun ortalarında başlıyor ama çok da korkunç değil alışıyorsun.

Resident Evil 2 için konuşacak olursam çok korkunç değil.
Ucuz korku amaçlı "jumpscare" neredeyse bulunmuyor. Oyun, atmosfer ve sınırlı mühimmat ile gerilim veriyor. Bulmaca odaklı bir yapısı var. Haritanın yapısı çok güzel, her yer birbiriyle bağlı. Oyunda zorluk seçenekleri var diye hatırlıyorum. Korku oyunlarına mesafeli olsanız bile şans vermenizi tavsiye ederim.

Eğer varsa muhtemelen en kolay zorlukta oynarım. Normal veya zor moda alacağımı hiç sanmıyorum.

Eğer varsa muhtemelen en kolay zorlukta oynarım. Normal veya zor moda alacağımı hiç sanmıyorum.
Öyle çok zor bir oyun değil. Hızlı bir aksiyonu yok. Zombiler ağır ilerliyor ve genellikle bir sürü mermi boşaltsanız bile bir daha geldiğinizde ayağa kalkmış oluyorlar. O yüzden öldürmek yerine bacak, kol gibi uzuvlarını koparmaya odaklanın. Hareketleri kısıtlanmış olursunuz. Ondan sonra pek bir şey yapamıyorlar zaten. Bazen düşük bir ihtimalle kafaya tek vuruşta da ölebiliyorlar. Daha fazlası "spoiler"a gireceği için yazmayacağım ancak çok korkmanızı gerektirecek bir durum yok.

Beni tek endişelendiren konu, Mr. X. Onun dışındaki gerilim unsurlarına zaten alışırım. Fakat Mr. X endişelendiriyor.

İkisinin de remake sürümünü oynamadığım için korkunçluğunu bilmiyorum. Ama iki oyun da en kolay zorlukta bayağı kolay yapılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…