Resident Evil 2 vs Resident Evil 4

iCrisland

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba indirimleri değerlendirmek istiyorum ve bu iki oyun arasında kararsız kaldım. İkisi de çok güzel gözüküyor. 4 alırsan sonradan 2'den zevk almazsın diyenler de var ne yapsam bilemedim. İkisini birlikte alabilecek kadar param yok siz hangisini tavsiye edersiniz? Ayrıca indirimlerden bu tarz veya Alan Wake 2 tarzı oyunlarda önerebilirseniz sevinirim.

Merhaba indirimleri değerlendirmek istiyorum ve bu iki oyun arasında kararsız kaldım. İkisi de çok güzel gözüküyor. 4 alırsan sonradan 2'den zevk almazsın diyenler de var ne yapsam bilemedim. İkisini birlikte alabilecek kadar param yok siz hangisini tavsiye edersiniz? Ayrıca indirimlerden bu tarz veya Alan Wake 2 tarzı oyunlarda önerebilirseniz sevinirim.
Kesinlikle Resident Evil 4.

KaptanKaplan adlı sitede bedava Resident Evil 2 Remake Steam hesabı veriliyordu. Oyunu bitirdikten sonra yüzüne bakmayacaksanız bu şekilde değerlendirebilirsiniz. Bizzat öyle oynamıştım. Resident Evil 4'ü de normalce satın alırsınız. (Reklam değildir.)
Aynı şekilde Gamepass'te de RE 2 ve RE 3 Remake mevcut.

RE 2 hayatta kalma, korku, gerilim taraflarında daha başarılı. RE 4 ise hem daha aksiyon odaklı hem de aksiyon olarak daha iyi.

4 alırsan sonradan 2 den zevk alamazsın diyen kişi bendim eğer aynı konuyu okuduysan. Yorumumun da sonuna kadar arkasındayım. 2 de 4 de efsane oyunlardır. Ancak mutlaka öncelikle 2'yi oynamalısın 4'ten 2'ye geçersen grafik ve efekt anlamında tatmin olmazsın ama 2'den 4'e geçersen mükemmel bir oyun deneyimi yaşarsın.

Korku, gerilim istiyorsan RE2
Aksiyon istiyorsan RE4
RE2 Benim daha çok hoşuma gitmişti.
Eğer RE2 alırsan bu paketi al yanına 3. Oyunuda veriyor.

Re 2 al buram buram Resident Evil oynamış olucan oynarken

Re 4 oynayacan ee sonra en azından 2 oynarken atmosferi hisset Resident Evil buymuş diyeceksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı