Merhaba indirimleri değerlendirmek istiyorum ve bu iki oyun arasında kararsız kaldım. İkisi de çok güzel gözüküyor. 4 alırsan sonradan 2'den zevk almazsın diyenler de var ne yapsam bilemedim. İkisini birlikte alabilecek kadar param yok siz hangisini tavsiye edersiniz? Ayrıca indirimlerden bu tarz veya Alan Wake 2 tarzı oyunlarda önerebilirseniz sevinirim.
Merhaba indirimleri değerlendirmek istiyorum ve bu iki oyun arasında kararsız kaldım. İkisi de çok güzel gözüküyor. 4 alırsan sonradan 2'den zevk almazsın diyenler de var ne yapsam bilemedim. İkisini birlikte alabilecek kadar param yok siz hangisini tavsiye edersiniz? Ayrıca indirimlerden bu tarz veya Alan Wake 2 tarzı oyunlarda önerebilirseniz sevinirim.
KaptanKaplan adlı sitede bedava Resident Evil 2 Remake Steam hesabı veriliyordu. Oyunu bitirdikten sonra yüzüne bakmayacaksanız bu şekilde değerlendirebilirsiniz. Bizzat öyle oynamıştım. Resident Evil 4'ü de normalce satın alırsınız. (Reklam değildir.)
Aynı şekilde Gamepass'te de RE 2 ve RE 3 Remake mevcut.
4 alırsan sonradan 2 den zevk alamazsın diyen kişi bendim eğer aynı konuyu okuduysan. Yorumumun da sonuna kadar arkasındayım. 2 de 4 de efsane oyunlardır. Ancak mutlaka öncelikle 2'yi oynamalısın 4'ten 2'ye geçersen grafik ve efekt anlamında tatmin olmazsın ama 2'den 4'e geçersen mükemmel bir oyun deneyimi yaşarsın.
Diğer oyun survival horror olmadığına ve Alan Wake II gibi bir oyun aramış olduğunuza göre kesinlikle Resident Evil 2 satın alın. Güncel olarak serinin orijinal yapımlarına ve türüne en uygun oyunudur.