AliErdem3838 Centipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar oyunun kısa olduğunu ve orijinal oyundan birçok yer kesildiğini duymuştum. Sizce almaya değer mi remake halini?
Arkadaşlar oyunun kısa olduğunu ve orijinal oyundan birçok yer kesildiğini duymuştum. Sizce almaya değer mi remake halini?
konichiwas Megapat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 606 Çözümler 7 24 Ağustos 2025 #2 Ben oynamıştım fakat pek keyif alamadım oynamadıysan Resident Evil 4 alabilirsin o çok keyifliydi.
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.732 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #3 Alınmaz kötu bir remake örneğidir kenndisi.
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.650 Çözümler 13 Yer İzmir 24 Ağustos 2025 #4 Alınır kesilmiş de olsa çok kötü bir oyun değil. Oynarken oyunun zorluğunu yapabiliyorsanız normalin 1 üstünde oynayın standart zorluk fazla kolay zaten kaynak bol eğlencesi kaçar.
Alınır kesilmiş de olsa çok kötü bir oyun değil. Oynarken oyunun zorluğunu yapabiliyorsanız normalin 1 üstünde oynayın standart zorluk fazla kolay zaten kaynak bol eğlencesi kaçar.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.899 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 24 Ağustos 2025 #5 2 ve 4 tavsiyem. 3'ün oynanış süresi kısa sayılır. Hatta yapalım da bu oyun çıksın der gibi bir oyun. Bütçe sorunun yoksa re 8 village yine tavsiyem.
2 ve 4 tavsiyem. 3'ün oynanış süresi kısa sayılır. Hatta yapalım da bu oyun çıksın der gibi bir oyun. Bütçe sorunun yoksa re 8 village yine tavsiyem.
AliErdem3838 Centipat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #6 konichiwas dedi: Ben oynamıştım fakat pek keyif alamadım oynamadıysan Resident Evil 4 alabilirsin o çok keyifliydi. Genişletmek için tıkla... Oynadım hocam çok iyiydi bayağı iyi remake haliydi 2 oyunda öyle hepsini oynamıştım bundan önce. dogan_orun dedi: 2 ve 4 tavsiyem. 3'ün oynanış süresi kısa sayılır. Hatta yapalım da bu oyun çıksın der gibi bir oyun. Bütçe sorunun yoksa re 8 village yine tavsiyem. Genişletmek için tıkla... Resident Evil 2 4 7 8 bitirdim hocam hepsi de çok iyiydi bir tek 3 remake bitirmedim oda bu olaylardan dolayı.
konichiwas dedi: Ben oynamıştım fakat pek keyif alamadım oynamadıysan Resident Evil 4 alabilirsin o çok keyifliydi. Genişletmek için tıkla... Oynadım hocam çok iyiydi bayağı iyi remake haliydi 2 oyunda öyle hepsini oynamıştım bundan önce. dogan_orun dedi: 2 ve 4 tavsiyem. 3'ün oynanış süresi kısa sayılır. Hatta yapalım da bu oyun çıksın der gibi bir oyun. Bütçe sorunun yoksa re 8 village yine tavsiyem. Genişletmek için tıkla... Resident Evil 2 4 7 8 bitirdim hocam hepsi de çok iyiydi bir tek 3 remake bitirmedim oda bu olaylardan dolayı.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.899 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 24 Ağustos 2025 #7 AliErdem3838 dedi: Oynadım hocam çok iyiydi bayağı iyi remake haliydi 2 oyunda öyle hepsini oynamıştım bundan önce. Resident Evil 2 4 7 8 bitirdim hocam hepsi de çok iyiydi bir tek 3 remake bitirmedim oda bu olaylardan dolayı. Genişletmek için tıkla... Oynanış süresi kısa benim eleştirdiğim durum bu. Karar seninResident Evil 3 Game Pass'te mevcut. Yani Steam'den almak yerine bir üyelik alın bence.
AliErdem3838 dedi: Oynadım hocam çok iyiydi bayağı iyi remake haliydi 2 oyunda öyle hepsini oynamıştım bundan önce. Resident Evil 2 4 7 8 bitirdim hocam hepsi de çok iyiydi bir tek 3 remake bitirmedim oda bu olaylardan dolayı. Genişletmek için tıkla... Oynanış süresi kısa benim eleştirdiğim durum bu. Karar seninResident Evil 3 Game Pass'te mevcut. Yani Steam'den almak yerine bir üyelik alın bence.
Fear1201 Picopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 109 Çözümler 1 24 Ağustos 2025 #8 Gamepassten oynayıp bitirmek daha mantıklı bence.
9 934105 Picopat Katılım 29 Haziran 2025 Mesajlar 391 24 Ağustos 2025 #9 AliErdem3838 dedi: Arkadaşlar oyunun kısa olduğunu ve orijinal oyundan birçok yer kesildiğini duymuştum. Sizce almaya değer mi remake halini? Genişletmek için tıkla... Hocam bütün seri oynamış biri olarak söylüyorum benim gibi bütün seriyi oynuyorsanuz alınır evet oyun kısa ama yine de güzeldi
AliErdem3838 dedi: Arkadaşlar oyunun kısa olduğunu ve orijinal oyundan birçok yer kesildiğini duymuştum. Sizce almaya değer mi remake halini? Genişletmek için tıkla... Hocam bütün seri oynamış biri olarak söylüyorum benim gibi bütün seriyi oynuyorsanuz alınır evet oyun kısa ama yine de güzeldi
beyaz kedi Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1.629 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #10 Bu da soru mu yüzüne bakılmaz.