Resident Evil 3 remake alınır mı?

AliErdem3838

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunun kısa olduğunu ve orijinal oyundan birçok yer kesildiğini duymuştum. Sizce almaya değer mi remake halini?

Ben oynamıştım fakat pek keyif alamadım oynamadıysan Resident Evil 4 alabilirsin o çok keyifliydi.

2 ve 4 tavsiyem. 3'ün oynanış süresi kısa sayılır. Hatta yapalım da bu oyun çıksın der gibi bir oyun. Bütçe sorunun yoksa re 8 village yine tavsiyem.

Ben oynamıştım fakat pek keyif alamadım oynamadıysan Resident Evil 4 alabilirsin o çok keyifliydi.

Oynadım hocam çok iyiydi bayağı iyi remake haliydi 2 oyunda öyle hepsini oynamıştım bundan önce.

2 ve 4 tavsiyem. 3'ün oynanış süresi kısa sayılır. Hatta yapalım da bu oyun çıksın der gibi bir oyun. Bütçe sorunun yoksa re 8 village yine tavsiyem.

Resident Evil 2 4 7 8 bitirdim hocam hepsi de çok iyiydi bir tek 3 remake bitirmedim oda bu olaylardan dolayı.

Oynadım hocam çok iyiydi bayağı iyi remake haliydi 2 oyunda öyle hepsini oynamıştım bundan önce.

Resident Evil 2 4 7 8 bitirdim hocam hepsi de çok iyiydi bir tek 3 remake bitirmedim oda bu olaylardan dolayı.

Oynanış süresi kısa benim eleştirdiğim durum bu. Karar seninResident Evil 3 Game Pass'te mevcut. Yani Steam'den almak yerine bir üyelik alın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…