Gscofield Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar dün bilgisayara, Resident Evil 3 remake indirdim. Fakat kurulum hep %4'te kalıyor. Nasıl çözebiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2021
Arkadaşlar dün bilgisayara, Resident Evil 3 remake indirdim. Fakat kurulum hep %4'te kalıyor. Nasıl çözebiliriz?
KS KS Gscofield Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #11 Moderasyon Ekibi dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Torrent. Hydro27 dedi: Sistemin kurulu olduğu diske kurmayı dene. C ve D olarak ikiye ayrıldıysa diskin sistemin kurulu olduğu C'ye kur yani. Genişletmek için tıkla... C'de yer yok, E'ye kuruyordum tüm oyunları. Penetrator God dedi: Nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Torrent. 278101 dedi: Büyük ihtimalle FitGirl repack. Genişletmek için tıkla... Evet, ne yapabilirim? JustNobody dedi: Dostum korsansa normal. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelteceğim? Artı -2 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Torrent. Hydro27 dedi: Sistemin kurulu olduğu diske kurmayı dene. C ve D olarak ikiye ayrıldıysa diskin sistemin kurulu olduğu C'ye kur yani. Genişletmek için tıkla... C'de yer yok, E'ye kuruyordum tüm oyunları. Penetrator God dedi: Nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Torrent. 278101 dedi: Büyük ihtimalle FitGirl repack. Genişletmek için tıkla... Evet, ne yapabilirim? JustNobody dedi: Dostum korsansa normal. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelteceğim?
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 9 Haziran 2021 #12 Korsan içerik kurulumlarına destek vermiyoruz. Artı 1 Eksi