Resident Evil 3 Remake Türkçe yama olmuyor

hasan312

Centipat
Daha fazla  
Resident Evil 3 Remake Türkçe yama olmuyor hiçbir türlü. Mod Manager falan da denedim ama olmadı. Bu Türkçe yama nasıl yapılacak söyler misiniz?

Resident Evil 3 Remake Türkçe yama olmuyor hiçbir türlü. Mod Manager falan da denedim ama olmadı. Bu Türkçe yama nasıl yapılacak söyler misiniz?

Öncelikle selam... Türkçe yamayı kurduktan sonra başarılı diyor ise ve başarılı demesine rağmen olmuyor ise bu adımları takip etmenizi rica ediyorum.

RE3 dizinine girin ve sağ ya da sol üstteki arama kısmına "Language" yazıp aratın. Eğer "Language" isminde bir metin belgesi bulduysan o metin belgesine gir. Sonra orada nerede RU (veya Russian, Rusya, Rusça vb.) Yazısını görür isen RU yazısını sil ve orayı EN (veya English, İngiliz, İngilizce, vb.) yazısı ile değiştir.

Sende eğer Language diye bir metin belgesi yok ise yamada problem demektir, iyi günler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende Türkçe yamadan sonra Rusça konuşuyor bununla bir alakası var mı varsa dediğiniz yer nerde ben bulamıyorum.

Hocam bende Türkçe yamadan sonra Rusça konuşuyor bununla bir alakası var mı varsa dediğiniz yer nerde ben bulamıyorum.
Hocam Resident Evil oyununun kısayol simgesine sağ tıklayın, sonrasında açılan sekmede dosya konumunu aç deyin sonrasında sağ üstteki arama kısmına language yazıp aratın, orda language diye bir metin belgesi yok ise sizin kurduğunuz yama ile alakalı demektir...

Düzelttim kral sağol yine de.

Artı -1 Eksi
keşke nasıl düzelttiğini yazsaydın
Kanka oyunu crack kurmustum F*tgirl üzerinden kurulumda ses olarak Rusça seçmişim sildim yeniden yüklerken kurulumda İngilizceyi seçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…