creative01 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2020 #1 Bildigim kadari ile Resident Evil 3 Remake cikti. Lakin sistemi iyi olmayan ve oynamak isteyen arkadaslar arkadasin forumdaki paylasimini düsünebilirler. Resident Evil 3 Seamless HD Project Modu Çıktı - Technopat Sosyal Kendi tus ayarimi da paylastim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2020
Bildigim kadari ile Resident Evil 3 Remake cikti. Lakin sistemi iyi olmayan ve oynamak isteyen arkadaslar arkadasin forumdaki paylasimini düsünebilirler. Resident Evil 3 Seamless HD Project Modu Çıktı - Technopat Sosyal Kendi tus ayarimi da paylastim.
Kynsia Hectopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 142 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Estudiante 7 Nisan 2020 #2 Demosunu oynadım bitirdim. Oynarken bilgisayarım uçak motoru rp'si yapıyordu.
creative01 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #3 Kynsia dedi: Demosunu oynadım bitirdim. Oynarken bilgisayarım uçak motoru rp'si yapıyordu. Genişletmek için tıkla... Anliyo Kynsia dedi: Demosunu oynadım bitirdim. Oynarken bilgisayarım uçak motoru rp'si yapıyordu. Genişletmek için tıkla... Ucak motorumu. Bende paylasim yapan arkadasin adimlarini izleyerek oyunun kendisini bitirdim guzel oyun ara sira oynuyorum tekrardan En önemli ayar GPU clock hizini ekran kartinizin gücüne göre ayarlayin. Son düzenleme: 28 Nisan 2020
Kynsia dedi: Demosunu oynadım bitirdim. Oynarken bilgisayarım uçak motoru rp'si yapıyordu. Genişletmek için tıkla... Anliyo Kynsia dedi: Demosunu oynadım bitirdim. Oynarken bilgisayarım uçak motoru rp'si yapıyordu. Genişletmek için tıkla... Ucak motorumu. Bende paylasim yapan arkadasin adimlarini izleyerek oyunun kendisini bitirdim guzel oyun ara sira oynuyorum tekrardan En önemli ayar GPU clock hizini ekran kartinizin gücüne göre ayarlayin.