Steam Resident Evil 4 12.5 dolar!

Arkserhat

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi Capcom geçenlerde mena fiyatlandırma yakın bir fiyat çekerek tüm re oyunlarının fiyatlarını biraz da olsa düşürdü.
Şu an 12.5 dolar gerçekten çok iyi fiyat kaçırmayın bence. Ne düşünüyorsunuz?

Bütün seri indirimde.

Kesinlikle kaçırmayın derim.

Serinin son yıllarda survival horror türü ile özdeşleştirilebilecek tek oyunu olan Resident Evil 2 Remake'in artık 6 dolara kadar inmiş olması absürt olmak ile birlikte Dragon's Dogma 2, 28 dolarlık fiyatı ile kendisini çağırıyor fakat PC portu optimizasyon açısından bir türlü iyi bir noktaya gelmedi, gelebileceğini de düşünmüyorum. Sorunlu bir şekilde çıkış yapıyor olan PC portları maalesef bir daha toparlayamıyorlar.

Son düzenleme:
Muazzam iyi fiyat kesinlikle alın bu fiyata harika cidden.

Re4r ayrıca o kadar iyi bir oynanışa sahip ki bitirdikten sonra bile en az 1 kez daha bitirirsiniz sıkılmadan. Ben oyunu 9 kez bitirdim. Her oynanış çok keyifliydi. Zaten oyun gameplay mekanik ve remake olarak 10da 10. Tarihin en iyi remakei bile olabilir.

Bu arada bir not daha geçeyim eğer ki ilk defa re serisini alıyorsanız. Resident evil trilogy paketini alın 29 dolara re2r re3r re4r separate ways ve bahsettiğim oyunların neredeyse tüm dlcleri var. Bu paketi kesin alın derim zaten dlcleri almazsanız bile 2 3 4 separate ways 30 doları geçiyor.

Re7 ve Re village da çok iyi düşmüş onları da mutlaka alın. 2 3 4 7 8. oyunları tüm dlclerle beraber 49 dolar gibi bir fiyata alabilirsiniz. Acayip iyi fiyat kesinlikle alın bu fırsat kaçmaz. ( 7 8. Oyunun dlclerle birlikte paketi de mevcut.)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı