Steam Resident Evil 4, 12 dolar

Arkserhat

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Oyun normalde %50 indirim yerdi ama bu sefer indirim oranı artarak %60 oldu bu oyuna kesinlikle bu para verilir alın aldırtın. Ama tavsiyem Gold sürümünü almanız 15 dolar çünkü separate ways DLC'si mevcut içinde Ada Wong için yapılmış bir başyapıt DLC'dir kendisi. Ne düşünüyorsunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Serinin en beğendiğim oyunu sanırım. Öneririm kesinlikle.

Teşekkürler hocam Gold Edition kaptım.

Bir türlü ısınamadığım bir seri ne yaptıysam yapayım bir türlü içine çekemiyor beni.
Bende öyle hiç ısınamadım. Özgürce aksiyona girilemeyen oyunlar içine çekemiyor. Kapalı kuytu yerlerde dolaş dur önüne boss gelip seni sıkıştıracağını önceden tahmin edebiliyorsun hiç aksiyonu kalmıyor.

Bende öyle hiç ısınamadım. Özgürce aksiyona girilemeyen oyunlar içine çekemiyor. Kapalı kuytu yerlerde dolaş dur önüne boss gelip seni sıkıştıracağını önceden tahmin edebiliyorsun hiç aksiyonu kalmıyor.

Herkesin zevki farklı gerçekten de çünkü Resident Evil 2 remake oynarken zevkten dört köşe olmuştum. Mr. X i hala özlüyorum. Re 3 de çok güzeldi. Diğerlerini de oynayacağım para olunca :)

Ya ben korku oyunu oynayamiyorum arkadaşlar ama oynamakta istiyorum. Hem atmosferleri olsun hem farkli dinamikler olsun farkli tarz olarak korku oyunu oynamak istiyorum. Bilmiyorum Days Gone, Dying Light ne kadar korku oyunu sayilir ama ikisini de ayila bayila oynamistim. Bu oyunda cok korkar miyim? Cok jumpscare var mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı