Resident Evil 4 (2005) açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

MantiSQ

Hectopat
Daha fazla  
Oyun serisini sırasıyla oynuyordum. Sıra RE4'e geldi. Önce orijinalini deneyimlemek istedim ama oyun bir türlü açılmıyor farklı farklı yöntemler denedim maalesef işe yaramadı. Siyah ekran bile gelmedi.

Screenshot 2026-03-22 180106.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun serisini sırasıyla oynuyordum. Sıra RE4'e geldi. Önce orijinalini deneyimlemek istedim ama oyun bir türlü açılmıyor farklı farklı yöntemler denedim maalesef işe yaramadı. Siyah ekran bile gelmedi.

Eki Görüntüle 2682076
Oyun Windows 10 ve Windows 11 desteklemiyor olabilir.

Son düzenleme:
Oyunu açarken ekstra bir şey kurdunuz mu yama dahil hiçbir şey vanilla haldeyken bile açılmıyor 59 Hz'e aldım çalışmadı çözünürlük düşürdüm çalışmadı ne yaptıysam açılmadı.
Ben emülatör üzerinden oynamıştım. Şuan hatırlamıyorum.

Denediğiniz yöntemleri bilmiyorum ama, uyumluluk modundan windows sürümünü değiştirip deneyin. Ek olarak redditteki şu konuyu deneyin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GameCube mu PlayStation 2 mi?

Vallahi hiç hatırlamıyorum. Oynanış çok kötü gelince silmiştim zaten. Oyunun konsola göre yapıldığı bayağı belliydi.

Oyun Windows 10 ve Windows 11 desteklemiyor olabilir.

Steam verilerine göre sadece Windows 10 yazmışlar. Windows 7 ve Windows Vista gibi eski sürümleri de destekliyor ama belirtmemişler. Windows 11 desteği muhtemelen yok.

Screenshot_20260322_182948_Steam.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı