Steam Resident Evil 4 22.49 Dolar

Capcom ülkemizde full olarak olmasa da bölgesel fiyatlandırma yapıyorlar, normalde 60 dolar fiyatında, bize 45 dolara satılıyor, üstüne de iyi indirime girmiş. Fiyatı bence güzel, özellikle de PlayStation tarafında geçenlerde zamanlandıktan sonra bu fiyatlar gayet iyi.

Zamlanan PlayStation fiyatı:

Elden ring için para biriktirmesem alırdım muhtemelen, fiyatı baya iyi ama durumu olan kaçırmasın.

Fanatical'de bazı kişilere aldığınız herhangi bir oyun için %5 kupon veriyor. Ucuz bir oyun alırsanız Resident Evil 4 daha ucuza geliyor. Haberiniz olsun.

Ben geçenlerde Fanatical'dan bir oyun almıştım, ondan kupon var bende. Kuponla beraber 707 TL'ye denk geliyor. Steam'de komisyonu da sayarsak yaklaşık 710 TL oyun. O kuponu almak için de önceden bir oyun almak gerekiyor dediğiniz gibi, baktığımda en ucuz oyun fiyatları 15 TL civarında.

Fanaticaldan almak çok mantıklı değil gibi.

Hocam hesaplama hatası yapmışım %5'i %20 gibi düşündüm. Evet dediğiniz gibiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…