4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 1 Mart 2024 #11 SensOuma dedi: 30 dolara dün almıştım iade ettim. Şimdi 22.49 dolara düşmüş tekrar alsam mı bilemedim. Acaba ilkbahar indirimlerinde %50 alır mı? Genişletmek için tıkla... Hiç beklemeyin öyle bir şey. Bu indirim 21 Mart'a kadar, yani ilkbahar indirimlerinin sonuna kadar devam edecek. Alacaksanız alın.
SensOuma dedi: 30 dolara dün almıştım iade ettim. Şimdi 22.49 dolara düşmüş tekrar alsam mı bilemedim. Acaba ilkbahar indirimlerinde %50 alır mı? Genişletmek için tıkla... Hiç beklemeyin öyle bir şey. Bu indirim 21 Mart'a kadar, yani ilkbahar indirimlerinin sonuna kadar devam edecek. Alacaksanız alın.
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.010 Çözümler 4 1 Mart 2024 #12 455146 dedi: Hiç beklemeyin öyle bir şey. Bu indirim 21 Mart'a kadar, yani ilkbahar indirimlerinin sonuna kadar devam edecek. Alacaksanız alın. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman Separate Ways ile birlikte şimdi alıyorum daha da büyük bir indirime girmaz gibi şu anlık.
455146 dedi: Hiç beklemeyin öyle bir şey. Bu indirim 21 Mart'a kadar, yani ilkbahar indirimlerinin sonuna kadar devam edecek. Alacaksanız alın. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman Separate Ways ile birlikte şimdi alıyorum daha da büyük bir indirime girmaz gibi şu anlık.