A8 9600 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşlemci 11 Mart 2023 #21 Oynadım ve çok güzel beğendim. Benim ki yaklaşık 25 dakika sürdü. Bu süreçte korku ve gerilimi yeterince aldım. Beni üzen tek noktası fiyatı.
Oynadım ve çok güzel beğendim. Benim ki yaklaşık 25 dakika sürdü. Bu süreçte korku ve gerilimi yeterince aldım. Beni üzen tek noktası fiyatı.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 11 Mart 2023 #22 A8 9600 dedi: Oynadım ve çok güzel beğendim. Benim ki yaklaşık 25 dakika sürdü. Bu süreçte korku ve gerilimi yeterince aldım. Beni üzen tek noktası fiyatı. Genişletmek için tıkla... bütün seriyi tamamlamak için aldım
A8 9600 dedi: Oynadım ve çok güzel beğendim. Benim ki yaklaşık 25 dakika sürdü. Bu süreçte korku ve gerilimi yeterince aldım. Beni üzen tek noktası fiyatı. Genişletmek için tıkla... bütün seriyi tamamlamak için aldım
Lightbringerr Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 592 Çözümler 3 11 Mart 2023 #23 çokdüşünenbiri dedi: RE serisi VRAM katili olmaya devam ediyor bunu kanıtlamış oldu bu demo da. Genişletmek için tıkla... Village da 13 GB kullaniyor yuksek ayarlarda. Atamyolundayız dedi: bütün seriyi tamamlamak için aldım Eki Görüntüle 1697879 Genişletmek için tıkla... Bende seriyi tamamlamak istiyorum zam yemeden once almayi dusunuyordum fakat su an cok pahali.
çokdüşünenbiri dedi: RE serisi VRAM katili olmaya devam ediyor bunu kanıtlamış oldu bu demo da. Genişletmek için tıkla... Village da 13 GB kullaniyor yuksek ayarlarda. Atamyolundayız dedi: bütün seriyi tamamlamak için aldım Eki Görüntüle 1697879 Genişletmek için tıkla... Bende seriyi tamamlamak istiyorum zam yemeden once almayi dusunuyordum fakat su an cok pahali.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 11 Mart 2023 #24 Lightbringerr dedi: Village da 13 GB kullaniyor yuksek ayarlarda. Bende seriyi tamamlamak istiyorum zam yemeden once almayi dusunuyordum fakat su an cok pahali. Eki Görüntüle 1697899 Genişletmek için tıkla... Zam yemeden önce almıştım şu anda maalesef uçmuş.
Lightbringerr dedi: Village da 13 GB kullaniyor yuksek ayarlarda. Bende seriyi tamamlamak istiyorum zam yemeden once almayi dusunuyordum fakat su an cok pahali. Eki Görüntüle 1697899 Genişletmek için tıkla... Zam yemeden önce almıştım şu anda maalesef uçmuş.