kerem457623 Centipat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #1 Arkadaşlar Resident Evil 4 yükledikten bir gün sonra fatal D3D hatası veriyor. Sildim yükledim düzelmedi. Çözümü var mı? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-03-13 092608.png 16,7 KB · Görüntüleme: 116 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2023
Arkadaşlar Resident Evil 4 yükledikten bir gün sonra fatal D3D hatası veriyor. Sildim yükledim düzelmedi. Çözümü var mı?
B BaBaYagaaa Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #2 kerem457623 dedi: Arkadaşlar Resident Evil 4 yükledikten bir gün sonra fatal D3D hatası veriyor. Sildim yükledim düzelmedi. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Ayni dertten muzdaribim cozebildin mi dostum? Artı 0 Eksi
kerem457623 dedi: Arkadaşlar Resident Evil 4 yükledikten bir gün sonra fatal D3D hatası veriyor. Sildim yükledim düzelmedi. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Ayni dertten muzdaribim cozebildin mi dostum?
A alpeser Decapat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #3 Aynı durum bende de vardı RT kapatınca düzeliyor fakat RT ile ne alaka onu anlayamadım. Artı 0 Eksi
B BaBaYagaaa Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #4 alpeser dedi: Aynı durum bende de vardı RT kapatınca düzeliyor fakat RT ile ne alaka onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... NVIDIA ile alakalı bence şu ana kadar gördüğüm en iyi optimizasyonlar re Engine ile yapılmış oyunlarda. Bu arada bende RT kapattım düzeldi. Artı 0 Eksi
alpeser dedi: Aynı durum bende de vardı RT kapatınca düzeliyor fakat RT ile ne alaka onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... NVIDIA ile alakalı bence şu ana kadar gördüğüm en iyi optimizasyonlar re Engine ile yapılmış oyunlarda. Bu arada bende RT kapattım düzeldi.
A alpeser Decapat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #5 BaBaYagaaa dedi: NVIDIA ile alakalı bence şu ana kadar gördüğüm en iyi optimizasyonlar re Engine ile yapılmış oyunlarda. Bu arada bende RT kapattım düzeldi. Genişletmek için tıkla... 4K, 1440p, 1080p fark etmeksizin direkt RT açık ise belli bir süre sonra "fatal error " hatası geliyor. Türkçe yama ile ilgili olabilir mi? Artı 0 Eksi
BaBaYagaaa dedi: NVIDIA ile alakalı bence şu ana kadar gördüğüm en iyi optimizasyonlar re Engine ile yapılmış oyunlarda. Bu arada bende RT kapattım düzeldi. Genişletmek için tıkla... 4K, 1440p, 1080p fark etmeksizin direkt RT açık ise belli bir süre sonra "fatal error " hatası geliyor. Türkçe yama ile ilgili olabilir mi?
B BaBaYagaaa Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #6 alpeser dedi: 4K, 1440p, 1080p fark etmeksizin direkt RT açık ise belli bir süre sonra "fatal error " hatası geliyor. Türkçe yama ile ilgili olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende Türkçe yama mevcut değil alakası yok bence. Gereksiz FPS yiyor RTX açık kapalı hiç fark yok. Artı 0 Eksi
alpeser dedi: 4K, 1440p, 1080p fark etmeksizin direkt RT açık ise belli bir süre sonra "fatal error " hatası geliyor. Türkçe yama ile ilgili olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bende Türkçe yama mevcut değil alakası yok bence. Gereksiz FPS yiyor RTX açık kapalı hiç fark yok.