Resident Evil 4 HD Project 2022 Çıktı!

Makaleler
10
Daha fazla  
Sekiz yılı aşkın üretim süresinin ardından, mod yapımcıları ekibi, Resident Evil 4 için yüksek çözünürlüklü bir yeniden düzenleme modu yayınladı. Oyunun tamamının grafiksel olarak yeniden düzenlediler. Gelişmiş 4K dokular, 3D modeller, menüler, ara sahneler, önceden oluşturulmuş videolar, aydınlatma ve görsel efektler, gelişmiş geniş ekran desteği ve diğer çeşitli performans iyileştirmelerini içermektedir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hikaye olarak vasat olsa da Leon hatırına tekrar oynanır
Normalde hikaye olarak RE2 & RE4 çok beğenilir aslında bilemedim yani 2 Remake genel olarak başarılı sayılırdı benim için ama bu 4'ü bir denemek lazım yine, ne dersin buna da bir Remake yaparlar mı?

Normalde hikaye olarak RE2 & RE4 çok beğenilir aslında bilemedim yani 2 Remake genel olarak başarılı sayılırdı benim için ama bu 4'ü bir denemek lazım yine, ne dersin buna da bir Remake yaparlar mı?
Hocam zaten RE5'e kadar mouse desteği yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Modla falan mouse desteği yapmaya çalışmışlardı ama oyun çöküyordu Bir RE4 Remake gelirse gerçekten süper olur. Bu arada RE4'ün beğenilmesi bence Albert Wesker karizması yüzünden, yoksa hikaye olarak kesinlikle RE2, RE0, RE1 kadar değil bence. Ama son 2 oyunu oynadınız mı bilmiyorum gerçekten güzel bir havası var.

@494722 , Biohazard çoğu RE sever gibi benim için de efsaneydi tabii ama Village'a daha eğitim/staj vs derken oynayıp bitirmeye zaman bulamadım daha. Bu arada Leon'ın sırf karizması için oynanır ama hikayesi çok da iyi değil dediğin oyun bu seride bana göre RE 6'dır, 4 de belki bu kategoriye girebilir ama yorumlayabilmem için önce bir oynayıp bitirmem gerekecek, umarım yeni bir Remake daha gelir diyelim CAPCOM'dan

RE6 konusunda sana %100 katılıyorum hocam tam bir saçmalıktı. Ama benim hikaye olarak beğenmediğim dediğim nokta şuydu, RE evrenine dair pek bir şey anlatmadığı için. Yoksa oyunun içerisinde ki kendi hikayesi ve amacı gayet tatmin edici ona sözüm yok. Ama size tavsiyem vakit ayırabilirseniz RE7 ve RE Village oyununu beğeneceğinizi düşünüyorum

Ben tam aksine RE6'yı severek bitirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…