Merhaba. 28.6.2023'te İtopya'dan RX 6600'lü sistem aldım fakat daha gelmedi. Ama Resident Evil 4 kodunu bana verdiler. Ve sanırım bugün son kullanma tarihi. Şu anki ekran kartım AMD fakat RX 6600 değil. Kullanırsam işe yarar mı?
Merhaba. 28.6.2023'te İtopya'dan RX 6600'lü sistem aldım fakat daha gelmedi. Ama Resident Evil 4 kodunu bana verdiler. Ve sanırım bugün son kullanma tarihi. Şu anki ekran kartım AMD fakat RX 6600 değil. Kullanırsam işe yarar mı?
Kodu bir oyun platformunda kullanıp etkinleştirecekseniz ekran kartının önemi olacağını sanmıyorum. Son günü olup olmadığından eminseniz zaten denemeniz gerekecek.
Olmadı sisteminiz de gerekli nitelikleri taşıyan bir AMD ürünü algılanamadı lütfen gerekli nitelikleri taşıyan bir AMD ürününü yükleyip yeniden deneyin dedi.
Sanrım kodu kullanma süresi 29 Temmuz da bitiyormuş AMD sistem gelince deneyeceğim.