Resident Evil 4 iade edilmeli mi?

micheal owen

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, ben korkak bir oyuncuyum fakat son zamanlarda hiçbir oyun sarmadığı için en azından gerilirsem korkarsam farklı bir duygu yaratır ve oyunlardan az çok zevk alabilirim diye düşündüm ve Resident Evil 4 remake aldım. Şu anda iniyor yarın oynayacağım fakat oyundan gerçekten korkarsam oynayamayacağım için iade etmeli miyim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, ben korkak bir oyuncuyum fakat son zamanlarda hiçbir oyun sarmadığı için en azından gerilirsem korkarsam farklı bir duygu yaratır ve oyunlardan az çok zevk alabilirim diye düşündüm ve Resident Evil 4 remake aldım. Şu anda iniyor yarın oynayacağım fakat oyundan gerçekten korkarsam oynayamayacağım için iade etmeli miyim sizce?

Biraz dene beğenmezsen iade et. Yeni deneyimler arıyorsan ve souls oyunlarına hiç bakmadıysan onları alıp oynayabilirsin.

Niye aldın o zaman? Resident Evil 2 oynadım 3 oynadım village oynadım 4 hiç korkunç gelmiyor korkunç olan Resident Evil 2 daha doğrusu korkunç demeyelimde gerilim diyelim 7. oyunu hiç oynamadım ama en o dur sanırım korkacağını sanmıyorum tam bitirmedim şu an dediğim gibi ama köylülerden de korkmazsın büyük ihtimalle. Bu arada yaş kaç. Olmadı iade edersin.

Son düzenleme:
Resident Evil serilerinde başlar gerici ve korkunç olur 2 3 saat sonra oyuna alışınca aksiyona döner korkmazsın. RE7 hariç onun bir tık daha uzun sürüyor korku kısmı.

Niye aldın o zaman? Resident Evil 2 oynadım 3 oynadım village oynadım 4 hiç korkunç gelmiyor korkunç olan Resident Evil 2 daha doğrusu korkunç demeyelimde gerilim diyelim 7. oyunu hiç oynamadım ama en o dur sanırım korkacağını sanmıyorum tam bitirmedim şu an dediğim gibi ama köylülerden de korkmazsın büyük ihtimalle. Bu arada yaş kaç. Olmadı iade edersin.
Cevabını vermişim ya zaten, son zamanlarda hiçbir oyun sarmadığı için en azından gerilirsem korkarsam farklı bir duygu yaratır ve oyunlardan az çok zevk alabilirim diye düşündüm ve Resident Evil 4 remake aldım.

Resident Evil 4 oynaması rahat bir oyun, çok gerilimli değil. Ancak sonlara doğru bazı bölümlerde sağlam gerilimler olacak onun haricinde rahat bir oyun.

Resident Evil 4'te o kadar korkacağını düşünmüyorum. RE2, RE3 oyunlarını bitirdim. Şu an RE4 oynuyorum. Ayrıca RE7 ve RE Village oyunlarını da oynadım.

En az korktuğum RE4'tü. En fazla ise RE2. Ayrıca Resident Evil serisinin korkusu çok güzel. Yani korktukça daha fazla içine çeker seni.

Cevabını vermişim ya zaten, son zamanlarda hiçbir oyun sarmadığı için en azından gerilirsem korkarsam farklı bir duygu yaratır ve oyunlardan az çok zevk alabilirim diye düşündüm ve Resident Evil 4 remake aldım.

Tamam bende sana zaten korkman gereken bir şey olmadığını söylüyorum re 2 kadar korkunç değil korkuyorum diyorsan neden aldın dedim ne dememi bekliyordun iyi yapmışsın mı diyelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı