Resident Evil 4 korkunç mu?

Korkunç değil ama gelirim ögesi fazla. En iyi Resident Evil bence, gamepad ile oynamanız daha sağlık olur ama klavye de ile oynasanız, gamepad ile oynasanız o sanki berbat gelen kontroller çok değişmez. Oyunu da iyi yapan bence o mekanikleri.

Şimdiye kadar RE 2 ve 3 Remake, RE7 Biohazard ve RE8 Village'ı bitirdim ve bu oyunlar bana hiç korkunç gelmedi. Benim gözümde tüm Resident Evil serisi puzzle oyunu gibi. Ama bu puzzle tarzı ve anlattığı hikayeyi gerçekten seviyorum. Bu oyunlarda korktuğum hiç bir an olmadı. Outlast'ın ilk oyunu ile DLC'si gerçekten beni korkutuyordu. İkinci oyun ise benim için yine korkunç değildi. Outlast'tan sonra beni gerçekten korkutmayı ve germeyi başaran oyun Alien Isolation'dır. Gerçekten tavsiye ederim ama oynamadan önce Alien serisinden en azından mutlaka ilk filmi izleyip sonra oynamalısın. Oyundan alacağın haz artacaktır.

RE4 korku anlaminda RE7'den cok daha az korkunc olmakla beraber ilk 5-6 saatinden sonra tmm ya ben bunlari oldure biliyomusum diyip korkun baya azalio, ama ilk saatleri oynanisina alisamadigin icin oldurmekte zorluk cekebilirsin ve buda seni gerer.

Belki çıktığı yılda oynama imkanım olsa o yılların korku oyunu standartlarının üstünde olduğu için korkar acayip gerilirdim bence fakat şimdi oynasam fazla korkmazdım galiba. Aynı zamanda oyunun klavye fare kontrolleri sizi biraz delirtebilir bana kalırsa bu oyun gamepad ile oynanmalı aynı zamanda 55TL verilmez bana kalırsa indirimde 13TL gibi bir fiyata çok oynamak istiyorsanız alın karar size kalmış.

Re serisi hiç Korkunç değil desem

Hocam metro serisine bakabilrisiniz harika bir oyun ve korku öğeleri sadece bazen ani canavarlar çıkıyor o kadar bir de bazen 2 kişilik görvelr olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…