Resident Evil 4 oynanır mı?

Merhaba dostlar. RE4 Remake'i bekliyordum ama çıkış tarihi çok geç olduğu için normal RE4'e direkt geçiş yapasım var. Fakat 2022 senesinde hala oynanılabilir mi emin olmak istedim. Stalker oyunlarını geçen denedim ve 5 dk sonra komple silip iade etmiş birisiyim eskimesinden dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar. RE4 Remake'i bekliyordum ama çıkış tarihi çok geç olduğu için normal RE4'e direkt geçiş yapasım var. Fakat 2022 senesinde hala oynanılabilir mi emin olmak istedim. Stalker oyunlarını geçen denedim ve 5 dk sonra komple silip iade etmiş birisiyim eskimesinden dolayı.

RE4 oynanışı hantal kötü bir oyun. O dönemler bile beni rahatsız ediyordu. Şimdi çok daha fazla rahatsız edecektir. Remake beklemeni tavsiye ederim. Ama oynanış değil de içerik önemli dersen eğer RE4 güzel bir oyun ama yine de remake bekleyip sürprizi kaçmadan oynamanı tavsiye ederim.

PS2 de bitirdiğim ilk ve tek oyundur resident evil 4 :) vakti zamanında internet kafede oynayıp bitirmiştim. Başka oyunlarda oynadım ama sonunu getirememiştim diğer oyunların.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00