A Amin Rasulov Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar RE4 PS4'te indirimle 35 TL olmuş, alınır mı? Oyunun kontrolleri zor diyorlar ama oynayınca alışıyorsun diyorlar. Remake alamayacağım için normalini almak istiyorum. Nasıl oyun alınır mı?
Arkadaşlar RE4 PS4'te indirimle 35 TL olmuş, alınır mı? Oyunun kontrolleri zor diyorlar ama oynayınca alışıyorsun diyorlar. Remake alamayacağım için normalini almak istiyorum. Nasıl oyun alınır mı?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 6 Aralık 2022 #2 Kontrol ve grafikleri dert etmiyorsan alınır. Zaten klasikleşmiş bir oyun. Fiyatı da iyi denebilir özellikle PS için.
Kontrol ve grafikleri dert etmiyorsan alınır. Zaten klasikleşmiş bir oyun. Fiyatı da iyi denebilir özellikle PS için.
A Amin Rasulov Decapat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #3 aKuu dedi: Kontrol ve grafikleri dert etmiyorsan alınır. Zaten klasikleşmiş bir oyun. Fiyatı da iyi denebilir özellikle PS için. Genişletmek için tıkla... Kontrol nasıl onu bilmiyorum işte
aKuu dedi: Kontrol ve grafikleri dert etmiyorsan alınır. Zaten klasikleşmiş bir oyun. Fiyatı da iyi denebilir özellikle PS için. Genişletmek için tıkla... Kontrol nasıl onu bilmiyorum işte