Çözüldü Resident Evil 4 remake açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

narkzoa

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Resident Evil 4 remake tıkladığım zaman ekrana gelmiyor ama görev yöneticisinde açık gözüküyor. Sebebi nedir? Bilen var mı? Yardımcı olur musunuz? Windows 11 kullanıyorum CMD'den kod girip de yaptım ancak olmadı.

Çözüm
Ekran kartım güncel ama Windows 11 24H2 sürümünü kullanıyorum bu yüzden olabilir mi bu sürüm daha betada.
Bende aynı sürümdeyim. İnternette bir kaç çözüm daha var İngilizce aratın aynı problemi orada ki çözümleri de deneyin. Ben hepsini deneyip en son bunu buldum belki aynı yolu izlerseniz çözülebilir. Başka bi' fikrim yok şuan.
Oyun korsan mı ? Windows 11 23H2 güncellemesi sonrası Denuvo kopya koruma sistemi kullanan kırık oyunların hiçbiri çalışmıyor artık.

Arkadaşlar merhaba, Resident Evil 4 remake tıkladığım zaman ekrana gelmiyor ama görev yöneticisinde açık gözüküyor. Sebebi nedir? Bilen var mı? Yardımcı olur musunuz? Windows 11 kullanıyorum CMD'den kod girip de yaptım ancak olmadı.
Hocam aynı sorunu demin çözdüm size yazmaya geldim. Oyunu steamden aldıysanız oyun dosyalarına girip crash report, crash repor.dll ve installer message dosyalarını silip tekrar deneyin. Oyunun açılması bende 20-30 saniye sürdü sonra açıldı sorunsuz oynuyorum bir süredir.

Hocam aynı sorunu demin çözdüm size yazmaya geldim. Oyunu Steam'den aldıysanız oyun dosyalarına girip crash report, crash repor.dll ve installer message dosyalarını silip tekrar deneyin. Oyunun açılması bende 20-30 saniye sürdü sonra açıldı sorunsuz oynuyorum bir süredir.

Hocam denedim ama olmadı maalesef. Tavsiyen için sağ ol.

Hocam aynı sorunu demin çözdüm size yazmaya geldim. Oyunu steamden aldıysanız oyun dosyalarına girip crash report, crash repor.dll ve installer message dosyalarını silip tekrar deneyin. Oyunun açılması bende 20-30 saniye sürdü sonra açıldı sorunsuz oynuyorum bir süredir.
Teşekkür ederim, bende işe yaradı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı