Çözüldü Resident Evil 4 remake açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

narkzoa

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Resident Evil 4 remake tıkladığım zaman ekrana gelmiyor ama görev yöneticisinde açık gözüküyor. Sebebi nedir? Bilen var mı? Yardımcı olur musunuz? Windows 11 kullanıyorum CMD'den kod girip de yaptım ancak olmadı.

Çözüm
Ekran kartım güncel ama Windows 11 24H2 sürümünü kullanıyorum bu yüzden olabilir mi bu sürüm daha betada.
Bende aynı sürümdeyim. İnternette bir kaç çözüm daha var İngilizce aratın aynı problemi orada ki çözümleri de deneyin. Ben hepsini deneyip en son bunu buldum belki aynı yolu izlerseniz çözülebilir. Başka bi' fikrim yok şuan.
Ekran kartım güncel ama Windows 11 24H2 sürümünü kullanıyorum bu yüzden olabilir mi bu sürüm daha betada.
Bende aynı sürümdeyim. İnternette bir kaç çözüm daha var İngilizce aratın aynı problemi orada ki çözümleri de deneyin. Ben hepsini deneyip en son bunu buldum belki aynı yolu izlerseniz çözülebilir. Başka bi' fikrim yok şuan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bende aynı sürümdeyim. İnternette birkaç çözüm daha var İngilizce aratın aynı problemi oradaki çözümleri de deneyin. Ben hepsini deneyip en son bunu buldum belki aynı yolu izlerseniz çözülebilir. Başka bir fikrim yok şu an.

Hocam senin yaptığını son kez denedim, oldu. Çok teşekkür ederim.

Hocam aynı sorunu demin çözdüm size yazmaya geldim. Oyunu Steam'den aldıysanız oyun dosyalarına girip crash report, crash repor.dll ve installer message dosyalarını silip tekrar deneyin. Oyunun açılması bende 20-30 saniye sürdü sonra açıldı sorunsuz oynuyorum bir süredir.

Teşekkürler sorunum düzeldi.

Hocam çözüm nedir lütfen yardımcı olur musunuz?

Çözüm nedir tam olarak?

Hocam çözüm nedir lütfen yardımcı olur musunuz?

Çözüm nedir tam olarak?

Oyunu Steam'den aldıysanız oyun dosyalarına girip crash report, crash repor.dll ve installer message dosyalarını silip tekrar deneyin. Oyunun açılması bende 20-30 saniye sürdü sonra açıldı sorunsuz oynuyorum bir süredir. Bana yardımcı olan arkadaş bunu söylemişti ve işe yaramıştı.

Oyunu Steam'den aldıysanız oyun dosyalarına girip crash report, crash repor.dll ve installer message dosyalarını silip tekrar deneyin. Oyunun açılması bende 20-30 saniye sürdü sonra açıldı sorunsuz oynuyorum bir süredir. Bana yardımcı olan arkadaş bunu söylemişti ve işe yaramıştı.
Sağolun hocam dediklerinizi denemiştim fakat işe yaramadı ama çözümü dün buldum şuan çalışıyor.

bende satın aldım 14 saat oynadım sıkıntısız sonra birden açmamaya başladı windows 11 güncelleme yaptıktan sonra ne yapabilirim sizce

En son bulduğunuz çözüm şu dosyaları silmek değil mi ? İşe yaradı teşekkür ederim fakat oyun açılması cidden çok uzun sürüyor başka bir çözüm bulabildiniz mi acaba ?

Sağolun hocam dediklerinizi denemiştim fakat işe yaramadı ama çözümü dün buldum şuan çalışıyor.
Nasıl bir çözüm buldunuz ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı