Resident Evil 2 remake aldım ve bitirdim arkadaşlar second run dahil. Açıkçası şunu soracaktım RE4 remake alınıp oynamaya değer mi sizce? Yani re 2 remake ile neredeyse aynıysa almayacağım ve re 7 + re 8 village paketini alıp yoluma bakacağım. Bütçe kısıtlı 15 dolar var ve 2'si arasında kararsız kaldım açıkçası. Ama pakette hem DLC hem de village 3rd person olduğu için daha çok paket tarafındayım. Yine de yardımcı olursanız sevinirim dostlar.
Hocam RE 7 ve Village nin oynanış ve yapısı daha farklı. RE 4 daha çok aksiyon odaklı bir oyun. RE 2 yi bitirdiyseniz RE 4 den devam edin öncelikle. Neticede re 7 ve village bir yere kaçmıyor, bir süre sonrada onlara başlarsınız.
Hocam re 7 ve villagenin oynanış ve yapısı daha farklı. Re 4 daha çok aksiyon odaklı bir oyun. Re 2'yi bitirdiyseniz re 4'ten devam edin öncelikle. Neticede re 7 ve village bir yere kaçmıyor, bir süre sonra da onlara başlarsınız.
Tamamdır hocam o zaman re 4 remake alıyorum. Benim kastım şeydi aslında zam falan gelir sonra bir bakmışım 15 dolarlık paket 30 dolar olmuş ondan korkuyordum aslında. Ama sizin yaklaşımınız çok daha mantıklı. Bir sorum daha olacaktı hocam, sizce re 3 remake oynamamak büyük eksiklik yaratır mı? Oyun sevilmemişti o yüzden soruyorum.