4 4kpagen Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #1 Oyunu Steam'den aldım fakat 15 DK filan geçirdikten sonra oyun fatal error hatası veriyor. Bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2024
Oyunu Steam'den aldım fakat 15 DK filan geçirdikten sonra oyun fatal error hatası veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 29 Ocak 2024 #11 4kpagen dedi: GTX1650 Ti 16 GB RAM 520 SSD Intel Core i5 1. nesil Pardon 10.nesil Genişletmek için tıkla... Grafiklerin hepsini düşük yapar mısınız ? Artı 0 Eksi
4kpagen dedi: GTX1650 Ti 16 GB RAM 520 SSD Intel Core i5 1. nesil Pardon 10.nesil Genişletmek için tıkla... Grafiklerin hepsini düşük yapar mısınız ?
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 29 Ocak 2024 #12 4kpagen dedi: Yazdım üstte Genişletmek için tıkla... Grafikleri düşürün. Muhtemelen VRAM yetmiyor. Daha önce aynı sorunu yaşamıştım. Artı 0 Eksi
4kpagen dedi: Yazdım üstte Genişletmek için tıkla... Grafikleri düşürün. Muhtemelen VRAM yetmiyor. Daha önce aynı sorunu yaşamıştım.
KS KS 4 4kpagen Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #13 Ezio21 dedi: Grafiklerin hepsini düşük yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Düşükte zaten VRAM Low 0GB yatım hepsini düşüre bildiğim kadar düşürdüm 517298 dedi: Grafikleri düşürün. Muhtemelen VRAM yetmiyor. Daha önce aynı sorunu yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... e naptınız Artı 0 Eksi
Ezio21 dedi: Grafiklerin hepsini düşük yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Düşükte zaten VRAM Low 0GB yatım hepsini düşüre bildiğim kadar düşürdüm 517298 dedi: Grafikleri düşürün. Muhtemelen VRAM yetmiyor. Daha önce aynı sorunu yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... e naptınız
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 29 Ocak 2024 #14 4kpagen dedi: Düşükte zaten VRAM Low 0GB yatım hepsini düşüre bildiğim kadar düşürdüm e naptınız Genişletmek için tıkla... Vram yetmiyordu bende grafikleri düşünmüştüm çözülmüştü. Sizde farklı bir durum var sanırım. Artı 0 Eksi
4kpagen dedi: Düşükte zaten VRAM Low 0GB yatım hepsini düşüre bildiğim kadar düşürdüm e naptınız Genişletmek için tıkla... Vram yetmiyordu bende grafikleri düşünmüştüm çözülmüştü. Sizde farklı bir durum var sanırım.
KS KS 4 4kpagen Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #15 517298 dedi: Grafikleri düşürün. Muhtemelen VRAM yetmiyor. Daha önce aynı sorunu yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Ya 5 ay önce de oynamıştım aynı bilgasayarda sıkıntı yotu şimdi başladı Artı 0 Eksi
517298 dedi: Grafikleri düşürün. Muhtemelen VRAM yetmiyor. Daha önce aynı sorunu yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Ya 5 ay önce de oynamıştım aynı bilgasayarda sıkıntı yotu şimdi başladı
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.174 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 29 Ocak 2024 #16 4kpagen dedi: Ya 5 ay önce de oynamıştım aynı bilgasayarda sıkıntı yotu şimdi başladı Eki Görüntüle 2100862 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki adımları uygularmısınız birde hocam, Pc restart atıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
4kpagen dedi: Ya 5 ay önce de oynamıştım aynı bilgasayarda sıkıntı yotu şimdi başladı Eki Görüntüle 2100862 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki adımları uygularmısınız birde hocam, Pc restart atıp tekrar deneyin.
KS KS 4 4kpagen Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #17 CS Relboron dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki adımları uygular mısınız bir de hocam, PC restart atıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok lardeş olmuyor çıldıracağım Artı 0 Eksi
CS Relboron dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodaki adımları uygular mısınız bir de hocam, PC restart atıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok lardeş olmuyor çıldıracağım
Ishiru Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 26 3 Ağustos 2024 #18 4kpagen dedi: Yok lardeş olmuyor çıldıracağım. Genişletmek için tıkla... Merhaba acaba hatayı çözebildiniz mi? Bende alıyorum da. Artı 0 Eksi
4kpagen dedi: Yok lardeş olmuyor çıldıracağım. Genişletmek için tıkla... Merhaba acaba hatayı çözebildiniz mi? Bende alıyorum da.
Beyfendi Kedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 1.401 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #19 Bu sorun eğer karta undervolt yaptıysanız, Steam arayüzü etkinse ya da MSI Afterburner açıksa olabiliyor. Artı 0 Eksi
Bu sorun eğer karta undervolt yaptıysanız, Steam arayüzü etkinse ya da MSI Afterburner açıksa olabiliyor.