Amaç zaten Co-op'a çevirmek ile ilgili. Ağızdan çıkmayan bakla o.

Aynen işte Co-op da iki taraflı kazanacaklar. Peki hadi çıktı diyelim bu 5 remake şirket her türlü o oyundan kar çıkaracak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Capcom'un RE'yi Co-Op'a çevirmesi kendi ayaklarına sıkmak olur açıkçası. Bayağı da saçma bir karar olurdu. Umarım yapmazlar. Zaten ellerinde yeterince Co-Op oyun var.

Ben satin aldim memnunum oyun güzel.

4 remake de seperate ways dlcsinde neden luisin kuyruk gibi peşimizde olduğunu sanıyonuz ana orijinalde 1 cabin vardı gerisinde sinematik ortalarında elveda remake de kuyruk yaptılar kuyruk eee üstüne bir de onu oyuncu kontrol etti mi bitti gitti.

5 Remake'in Co-op yapısının hazırlığını 4 Remake de test etmiş oldukları doğru. Resisdence Evil'da bu konuyu tartıştı. Benim merak ettiğim nokta 9 a da entegre etmeye çalışmaları ile ilgili. 9 eğer Co-op barındırır ise daha yüksek satış yapacaklarını doğrudan tahmin ediyorlar. Seride bir daha ne aksiyon olmayan ne de Co-op olmayan yapım olması zor olan bir durum.

@LegendaryDevilHunter, iş Capcom oyunları olunca gerçekten ölümüne savunabiliyorsun. Biraz tarafsız olmak lazım. Bizler oyuncuyuz, firmaların bize çalışması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…