Envanterin büyük olması ne zamandan beri Coop'ye işaret onu anlamış değilim zaten modern hiçbir RE oyununda envanter sorunu yok kutu mevzusu var zaten RE2'de bile üstünde çok eşya yoksa ihtiyaç olmuyordu. RE4'te de çok farklı değildi zaten ki o oyun zaten ağır aksiyon. Village'da da aksiyon fazla evet de oyunun 4 bölgesinin sadece birinde ve oyunun girişinde çok yüksek denilebilecek bir aksiyon var. Beneviento ve Morau bölümleri ki oyunun yarısı demek bu sadece boss fight ve hikaye için olan bölümler. RE9'un açık dünya gibi olacağı söylentileri çok ama aklımıza gelecek şekilde açık dünya olacağını sanmıyorum hikayeye bu olayı yedirmeleri çok zor olur bence. Ha ama olursa da evet bu da serinin içine etmek için iyi bir yöntem Capcom birşeyi tutturunca bozmasını çok seven bir firma. Ama söylediğim gibi Coop olma şansı çok düşük adamlar Coop yüzünden batan bir seriyi zar zor diriltmişken yine o topa gireceklerini düşünmüyorum hiç mantığı yok çünkü.

Kısıtlı envanterin kaldırılmasını Coop ile ilgili demedim ki. Malum 5 ve 6 da da yok. ''Olmaz'' ifadesi şirketi kurtarmıyor maalesef. İsteğe bağlı coop, açık dünya, aksiyon dozu yüksek yapım ile seri içerisindeki en yüksek satış rakamının hedeflenmesi olası ve arkadaşları ile birlikte satın alacak olan çoluk çocuk kitleye de satacakları da dünden belilrgin olan bir konu.

Konu ''olmaz ağabey olmaz'' duvarına dönmüş.
.

Son düzenleme:
Şirketler her zaman en yüksek kar elde edebilmek için çalışır. Oyun sektöründe de diğer sektörlerde olduğu gibi kar ve satış rakamı için yapılmayacak bir şey yok. Bu yüzden AAA firmaların oyunlarında o tutkuyu göremiyorum.

Capcom firmasının hangi oyunu 10 milyondan az satıyormuş?

Gayet normal bir satış adeti bence.

@hakopera, korku oyunu türünde rakipsizler, satışları da iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…