T TahaOcak Femtopat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #1 Resident Evil 4 remake için Türkçe yama yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Çözümü var mıdır? Dosya Ekleri 1690120187415.png 346 KB · Görüntüleme: 185 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2023
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.457 Makaleler 5 Çözümler 310 23 Temmuz 2023 #2 Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama Resident Evil 4 Remake, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Bu yamayı deneyin bir de.
Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama Resident Evil 4 Remake, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Bu yamayı deneyin bir de.
T TahaOcak Femtopat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #3 Rona dedi: Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama Resident Evil 4 Remake, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Bu yamayı deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Link nerede bulamadım ve paralımı.
Rona dedi: Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama Resident Evil 4 Remake, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Bu yamayı deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Link nerede bulamadım ve paralımı.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.457 Makaleler 5 Çözümler 310 23 Temmuz 2023 #4 TahaOcak dedi: Link nerede bulamadım ve paralımı. Genişletmek için tıkla... Client.rar drive.google.com Buradan Client'i indirin hocam. Ardından hesap oluşturmanız gerekiyor. Bildiğim kadarıyla ücretsiz.
TahaOcak dedi: Link nerede bulamadım ve paralımı. Genişletmek için tıkla... Client.rar drive.google.com Buradan Client'i indirin hocam. Ardından hesap oluşturmanız gerekiyor. Bildiğim kadarıyla ücretsiz.
T TahaOcak Femtopat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #5 Rona dedi: Client.rar drive.google.com Buradan Client'i indirin hocam. Ardından hesap oluşturmanız gerekiyor. Bildiğim kadarıyla ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Hiçbir indirme yeri gözükmüyor üye olmamı istiyor oda aylık 62 TL. Dosya Ekleri 1690121740349.png 891,8 KB · Görüntüleme: 149
Rona dedi: Client.rar drive.google.com Buradan Client'i indirin hocam. Ardından hesap oluşturmanız gerekiyor. Bildiğim kadarıyla ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Hiçbir indirme yeri gözükmüyor üye olmamı istiyor oda aylık 62 TL.