YawuzZz Centipat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 152 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #1 Başlıkta yazdığım gibi. Var mıdır?
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 14 Mayıs 2023 #2 Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama Resident Evil 4 Remake, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com
Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama Resident Evil 4 Remake, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com
YawuzZz Centipat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 152 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #3 The 5008 dedi: Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama Resident Evil 4 Remake, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Genişletmek için tıkla... onu görmüştüm. Virus taraması yaptım trojanlı çıktı.
The 5008 dedi: Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama Resident Evil 4 Remake, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Genişletmek için tıkla... onu görmüştüm. Virus taraması yaptım trojanlı çıktı.
beyaz kedi Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1.627 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #4 Anonymous Çeviri nasıl trojanlı çıkabiliyor herifler orjinal yama gurubu @Anonymous Çeviri Siz ne derseniz
Anonymous Çeviri nasıl trojanlı çıkabiliyor herifler orjinal yama gurubu @Anonymous Çeviri Siz ne derseniz
YawuzZz Centipat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 152 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #5 beyaz kedi dedi: Anonymous Çeviri nasıl trojanlı çıkabiliyor herifler orijinal yama gurubu @Anonymous Çeviri Siz ne derseniz Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum VirusTotal ile tarattım trojanlı gözüktü
beyaz kedi dedi: Anonymous Çeviri nasıl trojanlı çıkabiliyor herifler orijinal yama gurubu @Anonymous Çeviri Siz ne derseniz Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum VirusTotal ile tarattım trojanlı gözüktü
F ferex28 Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #6 YawuzZz dedi: Bilmiyorum VirusTotal ile tarattım trojanlı gözüktü Genişletmek için tıkla... Resident Evil 4 Remake PC Türkçe Yama – TR Game Studio Resident Evil 4 Remake PC Türkçe Yama, Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama, Resident Evil 4 Remake PC Türkçe Yama Çıktı www.trgamestudio.com
YawuzZz dedi: Bilmiyorum VirusTotal ile tarattım trojanlı gözüktü Genişletmek için tıkla... Resident Evil 4 Remake PC Türkçe Yama – TR Game Studio Resident Evil 4 Remake PC Türkçe Yama, Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama, Resident Evil 4 Remake PC Türkçe Yama Çıktı www.trgamestudio.com
YawuzZz Centipat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 152 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #7 ferex28 dedi: Resident Evil 4 Remake PC Türkçe Yama – TR Game Studio Resident Evil 4 Remake PC Türkçe Yama, Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama, Resident Evil 4 Remake PC Türkçe Yama Çıktı www.trgamestudio.com Genişletmek için tıkla... Tavsiyen için teşekkürler fakat oyunu çoktan ingilizce bitirdim.
ferex28 dedi: Resident Evil 4 Remake PC Türkçe Yama – TR Game Studio Resident Evil 4 Remake PC Türkçe Yama, Resident Evil 4 Remake Türkçe Yama, Resident Evil 4 Remake PC Türkçe Yama Çıktı www.trgamestudio.com Genişletmek için tıkla... Tavsiyen için teşekkürler fakat oyunu çoktan ingilizce bitirdim.