4 4kpagen Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 Merhaba, oyun 5-6 ay önce indirmiştim sorun yoktu fakat bugün indirdim ama "onarılamaz uygulama kapatma" hatası alıyorum. Sorunu çözen biri var mı?
Merhaba, oyun 5-6 ay önce indirmiştim sorun yoktu fakat bugün indirdim ama "onarılamaz uygulama kapatma" hatası alıyorum. Sorunu çözen biri var mı?
KS KS 4 4kpagen Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #11 Ezio21 dedi: Optimizasyon. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şu an başka yerden indiriyorum size olumlu veya olumsuz dönerim Ezio21 dedi: Optimizasyon. Genişletmek için tıkla... Eğer yine aynı hatayı alırsam. Ezio21 dedi: RTX açıksa kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... RTX bulamadım grafik ayarlarında ama Ezio21 dedi: RTX açıksa kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Benim ekran kartı GTX Son düzenleme: 26 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Ezio21 dedi: Optimizasyon. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şu an başka yerden indiriyorum size olumlu veya olumsuz dönerim Ezio21 dedi: Optimizasyon. Genişletmek için tıkla... Eğer yine aynı hatayı alırsam. Ezio21 dedi: RTX açıksa kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... RTX bulamadım grafik ayarlarında ama Ezio21 dedi: RTX açıksa kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Benim ekran kartı GTX
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 26 Ocak 2024 #12 4kpagen dedi: Teşekkürler şu an başka yerden indiriyorum size olumlu veya olumsuz dönerim Eğer yine aynı hatayı alırsam. RTX bulamadım grafik ayarlarında ama Benim ekran kartı GTX Genişletmek için tıkla... Ray tracing yok mu grafik ayarlarında ? Artı 0 Eksi
4kpagen dedi: Teşekkürler şu an başka yerden indiriyorum size olumlu veya olumsuz dönerim Eğer yine aynı hatayı alırsam. RTX bulamadım grafik ayarlarında ama Benim ekran kartı GTX Genişletmek için tıkla... Ray tracing yok mu grafik ayarlarında ?
E EymenA12 Zeptopat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #13 Ezio21 dedi: Ray tracing yok mu grafik ayarlarında ? Genişletmek için tıkla... Var kapalı ama yine aynı hatayı alıyorum Artı 0 Eksi
Ezio21 dedi: Ray tracing yok mu grafik ayarlarında ? Genişletmek için tıkla... Var kapalı ama yine aynı hatayı alıyorum