SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.031 Çözümler 4 1 Mart 2024 #1 Oyunu satın aldım yama arıyorum. Hangar çeviriden indirmeyi düşünüyorum ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Oyunu satın aldım yama arıyorum. Hangar çeviriden indirmeyi düşünüyorum ne kadar güvenilir bilmiyorum.
SeyitEkrem Hectopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 697 Makaleler 4 Çözümler 33 1 Mart 2024 #2 SensOuma dedi: Oyunu satın aldım yama arıyorum. Hangar çeviriden indirmeyi düşünüyorum ne kadar güvenilir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangar çeviri güvenilirdir.
SensOuma dedi: Oyunu satın aldım yama arıyorum. Hangar çeviriden indirmeyi düşünüyorum ne kadar güvenilir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hangar çeviri güvenilirdir.
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.031 Çözümler 4 1 Mart 2024 #3 SeyitEkrem dedi: Hangar çeviri güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Hocam trojan buldu anlamadım ben şimdi normalde güvenilir bir yer.
SeyitEkrem dedi: Hangar çeviri güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Hocam trojan buldu anlamadım ben şimdi normalde güvenilir bir yer.
SeyitEkrem Hectopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 697 Makaleler 4 Çözümler 33 1 Mart 2024 #4 SensOuma dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Hocam trojan buldu anlamadım ben şimdi normalde güvenilir bir yer. Genişletmek için tıkla... Hocam bu VirusTotal linkini yeni konu olarak açın. Bilgim yok bunlardan. Sosyalden arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktır. İndirmeyin bir tanıya varmadan. Büyük ihtimal sıkıntı yoktur ama. Hangar çeviri ekibinden sanmıyorum virüs çıkacağını.
SensOuma dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Hocam trojan buldu anlamadım ben şimdi normalde güvenilir bir yer. Genişletmek için tıkla... Hocam bu VirusTotal linkini yeni konu olarak açın. Bilgim yok bunlardan. Sosyalden arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktır. İndirmeyin bir tanıya varmadan. Büyük ihtimal sıkıntı yoktur ama. Hangar çeviri ekibinden sanmıyorum virüs çıkacağını.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.055 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Mart 2024 #5 SensOuma dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Hocam trojan buldu anlamadım ben şimdi normalde güvenilir bir yer. Genişletmek için tıkla... Hook olduğu için bu uyarıyı veriyor, yapan grup güvenilir kullanabilirsin.
SensOuma dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Hocam trojan buldu anlamadım ben şimdi normalde güvenilir bir yer. Genişletmek için tıkla... Hook olduğu için bu uyarıyı veriyor, yapan grup güvenilir kullanabilirsin.
beyaz kedi Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1.629 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #6 Sinnerclownun ki daha iyi hangar çevirinin makine çevirisi
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.055 Makaleler 1 Çözümler 10 3 Mart 2024 #7 beyaz kedi dedi: Sinnerclownun ki daha iyi hangar çevirinin makine çevirisi Genişletmek için tıkla... Hayır? Sinnerclown'un re4 yaması yok zaten, bir de hangar çeviri makine çeviri kullanmıyor.
beyaz kedi dedi: Sinnerclownun ki daha iyi hangar çevirinin makine çevirisi Genişletmek için tıkla... Hayır? Sinnerclown'un re4 yaması yok zaten, bir de hangar çeviri makine çeviri kullanmıyor.
beyaz kedi Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1.629 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #8 Indra128 dedi: Hayır? Sinnerclown'un RE4 yaması yok zaten, bir de hangar çeviri makine çeviri kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sixtsense hangar çevirinin düzgün değil.
Indra128 dedi: Hayır? Sinnerclown'un RE4 yaması yok zaten, bir de hangar çeviri makine çeviri kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman sixtsense hangar çevirinin düzgün değil.