A ancalagon42 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 14 28 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar oyunda 10. bölüme geldim yükleme ekranında yükleme duruyor. Ne kadar beklesem de ilerlemiyor. Dosyaları doğruladım ama düzelmedi. Oyunun boyutu çok yüksek silip tekrar indirmek çok zor olacak. Bildiğiniz bir yol var mı?
Arkadaşlar oyunda 10. bölüme geldim yükleme ekranında yükleme duruyor. Ne kadar beklesem de ilerlemiyor. Dosyaları doğruladım ama düzelmedi. Oyunun boyutu çok yüksek silip tekrar indirmek çok zor olacak. Bildiğiniz bir yol var mı?
Efesonmezz Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #2 Bilgisayarının depolamasında yer var mı? Artı 0 Eksi
KS KS A ancalagon42 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 14 28 Haziran 2024 #3 Efesonmezz dedi: Bilgisayarının depolamasında yer var mı? Genişletmek için tıkla... evet var Artı 0 Eksi
Efesonmezz Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #4 Oyunun belgeler kısmında olan klasörünün ismini değiştirin eğer olmazsa klasörü başka bir yere taşıyın. Artı 0 Eksi
Oyunun belgeler kısmında olan klasörünün ismini değiştirin eğer olmazsa klasörü başka bir yere taşıyın.
KS KS A ancalagon42 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2019 Mesajlar 14 28 Haziran 2024 #5 Efesonmezz dedi: Oyunun belgeler kısmında olan klasörünün ismini değiştirin eğer olmazsa klasörü başka bir yere taşıyın. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlayamamış olabilirim belgeler klasöründe oyununun bir dosyası yok Efesonmezz dedi: Oyunun belgeler kısmında olan klasörünün ismini değiştirin eğer olmazsa klasörü başka bir yere taşıyın. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hallettim Son düzenleme: 28 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Efesonmezz dedi: Oyunun belgeler kısmında olan klasörünün ismini değiştirin eğer olmazsa klasörü başka bir yere taşıyın. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlayamamış olabilirim belgeler klasöründe oyununun bir dosyası yok Efesonmezz dedi: Oyunun belgeler kısmında olan klasörünün ismini değiştirin eğer olmazsa klasörü başka bir yere taşıyın. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hallettim