Resident Evil 4 vs Dying Light 2

farukgoeshot

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PlayStation Store'de Dying Light 2 830 ve Resident Evil 4 remake 700 Türk lirası'na düşmüş durumda, ikisinin benzer türde olmadıklarını biliyorum ancak ikisinden birisini seçseniz hangisini gözünüz kapalı seçebilirsiniz ve almamı kesinlikle önerirsiniz? Fiyattan bağımsız olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yani Dying Light 2 de çok güzel oyun ama bana göre düşüneceksek benim Resident Evil'lara karşı zaafım olduğu için RE4 seçerdim.

Ben olsam Dying Light 2 alırdım daha uzun bir oyun yan görevler DLC'ler odur budur vs. ve ben daha çok eğlendim oynarken.

İkisi de birebirde güzel oyunlar grafik açısında hikaye açısında Dying Light 2'de Türkçe desteği var residentte yok tamamen zevkine bağlı videoları izle hangisi hoşuna giderse.

Ben RE serisini seven biri değilim. O yüzden DL alırdım. Tamamen kişisel zevkler bunlar.

RE4 remake. DL2 biraz zayıf kaldı ilk oyuna göre. Söz verdikleri ek paketi farklı oyuna çevirdiler.

Eğer 2.DLC olan paketi satın alırsanız yeni çıkacak oyunları ücretsiz kütüphanenize eklenecek diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…