Resident Evil 4 vs Dying Light 2

Arkadaşlar ben korku oyunlarından korkarım ancak hem RE4 Remake hem de DL2 aksiyon yönünden fazla olan oyunlar olacağından ve beni korkutmayacağından dolayı istiyorum ayrıca herkesin bu oyunlara karşı iyi yorumlar yapması beni benden alıyor. İngilizce konusunda ise B1 seviye İngilizcem var Persona 5 oynamıştım tamamen hiçbir yerden bakmadan her şeyi anlayabilmiştim sanırım ancak benim gibi daha önce hiç korku yönü olmayan bir kişi RE4 veya DL2 hangisini oynamalıdır, en son Yakuza: Like A Dragon almıştım bi' 40-45 saat sürer ancak belki daha kısa belki de daha uzun bir şey isterim bilmem. Sizce benim için hangi oyun daha uygun, PS5 sisteminde oynayacağım

Bu ikisini de zerre sevmiyorum yerinde olsam Dying Light derdim

Farm derken ne kastettin bilmiyorum da parasının değmesi bakımından ben Dying Light 2 dedim.
Ben parasının değmesi dediğin kısmı anlamıyorum. Dying light 2 de farm filan yapmazsan oyun aşağı yukarı yan görevler ile birlikte 30-40 saat arasında bitiyor, resident evil 4 remake ilk oynadığımda 30 saatte bitirmiştim(seperate ways olmadan) . Daha sonra resident evil 4 remake'i baştan sona sıkılmadan 3 defa daha oynadım, dying light 2'yi ikinci defa oynamaya üşenmiştim. Dying light 2 kötü oyun demiyorum ama resident evil 4 ile yan yana gelemez bana göre.

İki oyunun da daha önce hiçbir oyununu deneyim etmeden karar vermek zorlar mı?

Zevkler renkler sana göre gelemez bana göre gelir.

İki oyunun da daha önce hiçbir oyununu deneyim etmeden karar vermek zorlar mı?

Zorlamaz hikaye olarak çok bir benzerliği yok serinin önceki oyunlarına göre.

İki oyun arasında kalmış olmanız kötü olmuş çünkü iki oyunu da deneyim etmeniz iyi olacaktır fakat eğer türüne bakıyor iseniz Resident Evil 4 korku hayatta kalma türü açısından önerilebilecek bir oyun değil. Dying Light 2 oyun süresi ile sizi memnun eder.

Zevkin ayrıdır ona lafım yokta oynamadığın bir oyunu aşağıya neden çekiyorsun bu kadar emin bir şekilde?

Resident Evil 4Ü oynadım bence o kadar da güzel değildi bana sarmadı sana sarabilir ona sarabilir ben kendi düşüncem Dying Light 2 daha aksiyonlu daha saran başında tutan bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…