Resident Evil 4 vs Hogwarts Legacy

Elime hiç ummadığım bir yerden nakit 1.000 TL geçti ve bunu oyun için harcamak istiyorum. Sizce hangisini alayım?
Bunların dışında varsa öneriniz sevinirim. Ama güncel oyun olsun.

Resident Evil 4 - 887 TL.
Hogwarts Legacy - 700 TL.

Bence Hogwarts Legacy çünkü oyananış süresi çok daha fazla RE4 12-15 saatte bitiyor ama Hogwarts Legacy rahat 80 saat götürür temayı seviyorsanız.

Onun da beğenmeyeni çok.

Ama aldığı övgüler daha çok eleştiri kanallarını izleyin Enis Kirazoğlu'nu mesela daha detaylı anlatıyor ama zaten Harry Potter temasını seviyorsanız düşünmeden alın gerçekten ilgi çekici açık dünyası falan grafikleride bayağı iyi. RE4 çok sağlam oyun ama çok kısa be hocam 15 saat için 887 saat anormal ya Hogwarts'da ucuz değil ama 5 kat daha uzun sürüyor neredeyse.

Kesinlikle Resident Evil 4 oynanış süresi Hogwarts Legacy'den az da olsa fiyatını hak eden bir oyun. Hogwarts Legacy hayranları tarafından şişirilmiş bir oyun.

Enis'i izledim, aslında o da beğenmemiş. Videosunda ruh yoktu. Beğendiği oyunların videosuna bakarsan çok iyi anlaşılıyor. Heyecanı yoktu yani. Sıradan bir oyunmuş gibi anlatmış. Belli ki sıkılmış oyundan.

Kesinlikle Resident Evil 4 oynanış süresi Hogwarts Legacy'den az da olsa fiyatını hak eden bir oyun. Hogwarts Legacy hayranları tarafından şişirilmiş bir oyun.
RE 4'ü oynayan çoğu yayıncı çok beğeniyor. Farklı farklı yayıncıların videolarını izledim, hatta yabancı yayıncıları da izledim çoğu iyi puan veriyor. Biraz daha bekleyeyim en iyisi belki bir şey olur da indirime girer -ki sanmıyorum-

Resident Evil 4 aşırı mükemmel bir oyun çok net RE4 saatini de boş ver 80 saat sıkılmak mi 15 saat dolu dolu bir oyunmu benjm oyum RE4.

RE4 kesinlikle mükemmel bir oyun ama çok pahalı bence de Hogwarts'dan güzel zaten ama temayı seviyorsanız alın ya da Steam hesabı alabilirisiniz 50 60 TL'ye alırısnız RE4 hesabı oynarsınız virüs riski falanda yok oynayıp bitince hesapla işiniz kalmıyor çok yaptım ben malum zamlardan dolayı.

En mantıklısı hocam daha zam geleceğini zannetmiyorum. İndirime girer elbet ama ne zaman bilemem. Oyun kısa olsa bile daha fazla eğleneceksinizdir ve hatta oyundaki başarımları toplamak daha fazla zaman geçirmenizi destekleyecektir zor ve eğlenceli başarımları var çünkü. Hogwarts Legacy'nin boş açık dünyasına para vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…