Resident Evil 4 vs Starfield

1000 TL bütçem var. Bu ikisi arasında kaldım. Starfield'in zamlanacağı çok net ve belli ama bilemedim not: Starfield'in Game Pass'ta olması sonucu etkilemez. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence Starfield bildiğim kadarıyla daha demosu oynanışı yayınlanmadı erken erişime açıldı sadece yani balonda çıkabilir ama Resident Evil'dan uzun oynanış süresi sunucağı kesin bence Starfield Bethesda yapıyor ne kadar balon olabilir bilmiyorum.

1000 TL bütçem var. Bu ikisi arasında kaldım. Starfield'in zamlanacağı çok net ve belli ama bilemedim not: Starfield'in Game Pass'ta olması sonucu etkilemez. Sizce ne yapmalıyım?
Hocam eğer pc açar derseniz düşünmeden Starfield alın derim

Starfield Game Pass'da olacak R4 üde önermem ön sipariş vermiştim eski remakelerine göre çok beğenmedim

Starfield Game Pass'da olacak R4 üde önermem ön sipariş vermiştim eski remakelerine göre çok beğenmedim

Game Pass'tan nefret ederim lütfen bir daha adını ağzına anma hocam bıktım artık bu Game Pass muhabbeti ben Game Pass falan kullanmam ayda yılda bir bilgisayar yüzü açan bir insanım zaten Game Pass benim için para israfı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…