Resident Evil 4 zamlandı

• Konuyu başlatan Wuexa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2.447

Wuexa

Decapat
Daha fazla  
Resident Evil 4 remake 563TL'den 887 TL'ye zamlandı. Açıkçası üzüldüm zam yemez düşüncesiyle çıkışına yakın alırım diye düşünüyordum. Ayrıca indirimler bittikten sonra diğer RE oyunlarında da tekrar bir fiyat artışı olacak gibi özellikle Resident Evil Village için son şans.

1678348539502.png

Son düzenleme:
Bende bu hafta alacaktım ancak sabah zam mı gorunce hayal kırıklığı yaşadım zaten 15 saatlik oynanış varmış 560TL almak için düşünürken şimdi 900TL oldu neredeyse fiyati ve şimd hiç almak için düşünmüyorum.

Artık indirimlerde 450TL düşerse satın alırım.

Çok normal. Ucuza ön siparişe verildi. PlayStation'da daha ucuz eskiden PlayStation pahalı diye laf ederdik.

Bende bu hafta alacaktım ancak sabah zam mı gorunce hayal kırıklığı yaşadım zaten 15 saatlik oynanış varmış 560TL almak için düşünürken şimdi 900TL oldu neredeyse fiyati ve şimd hiç almak için düşünmüyorum.

Artık indirimlerde 450TL düşerse satın alırım.

Aynen hocam bende indirim bekleyeceğim maalesef. TLOU ve Resident Evil 4 arasında gidip geliyordum fakat seçeneğim kalmadı artık. Etail üzerinden TLOU Part 1'i ön sipariş verdim şimdiden.

Aynen hocam bende indirim bekleyeceğim maalesef. TLOU ve Resident Evil 4 arasında gidip geliyordum fakat seçeneğim kalmadı artık. Etail üzerinden TLOU part 1'i ön sipariş verdim şimdiden.

Bende on sipariş almıştım Steam'de Resident Evil 4 parasına Dead island 2 Gold Edition paketini satın alacağim Ona'da zam gelmeden alayım diyorum.

Resident Evil Village - winters' expansion DLC alınır mı sizce? Değer mi ana oyun var Buna'da zam gelir diye düşünüyorum.
Genel olarak yeni eklenen hikaye beğenilmemiş. Lady Dimitrescu ile oynamak falan da yani çok da eğlenceli olmayan bir oyun modunda oynadığın için uzun süre sarmaz. Bunun haricinde tek TPS oyunu oynamak kalıyor ki ben sanırsam sadece onun için alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı