Resident Evil 4'te jumpscares var mı?

Matigre

Hectopat
Daha önce hiç korku oyunu oynamadım, filmi izlemedim o derece korkarım yani ama geçen gün gördüğüm Resident Evil 4 ilgimi çekti. Bildiğiniz kadarıyla oyunda çok jumpscares var mı?

Daha önce hiç korku oyunu oynamadım, filmi izlemedim o derece korkarım yani ama geçen gün gördüğüm Resident Evil 4 ilgimi çekti. Bildiğiniz kadarıyla oyunda çok jumpscares var mı?

Vardı sanırım.
Biraz da olsa korkmak istiyorsanız Outlast deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Var mıydı emin değilim fakat ben oynarken bir kere bile korktuğumu hatırlamıyorum. Resident Evil 4 o atmosfer ile fena olmayan bir gerilim sunsa bile sürekli mermi ve can vermesi sebebiyle hayatta kalma gerilimi olmadığı gibi bir korku oyunu da denemez. En fazla atmosfer ve 1- 2 yaratık tasarımı seni gerer o kadar.

Olabilir ama ben hiç korkunç yanı yok oyunun çıkacak olan Remake'inde daha fazla jumpscare olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…