Resident Evil 6 Fatal Error Hatası

vladseras

Megapat
Daha fazla  
Merhaba iyi Sosyal'ler.

Arkadaşımla birlikte Resident Evil 6'ya başladık tekrardan ve ben RE6'yı daha önce internetten indirip oynayabiliyordum arkadaşımla sorunsuz. 2 yıl sonra yani bugün yine oynamaya karar verdik fakat oyunda çok saçma hatalar alıyorum, daha doğrusu hata bu hata ne zaman geleceği belli olmuyor. 2 saat oynadığımda oluyor ya da 5 dakika oynayıp verdiği de oluyor. Daha önceden böyle bir hatam yoktu, oyunu cadılar bayramında Steam'den almıştım hatanın SS'ini de atıyorum hemen.

resident evil 6 vol2.JPG

İşletim sistemim Windows XP (evet doğru duydunuz XP :D ).

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel sayılabilecek bir oyunu, tarihin tozlu sayfalarına karışmış bir işletim sisteminde oynamaya çalışırsan alırsın böyle hatalar.
DirectX 9 paketini tekrar kur ve bir an önce kurtul XP'den.

Güncel sayılabilecek bir oyunu, tarihin tozlu sayfalarına karışmış bir işletim sisteminde oynamaya çalışırsan alırsın böyle hatalar.
DirectX 9 paketini tekrar kur ve bir an önce kurtul XP'den.

Teşekkürler, evet 1-2 ay içinde yeni bir sistem toplayacağım için gerek duymadım ama benim anlamadığım bir kaç sene önce böyle bir sorun yokken şu an yaşıyo olmam. Söylediklerinizi yaptım ama sorun hala devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı