Çözüldü Resident Evil 6 oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

barış baskan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyuna giriyorum hiçbir şey demeden siyah ekrandan sonra oyundan atıyor. Dosyaları doğrulamaya çalıştığımda ise hep bir dosya eksik diyor. Sebebi ne olabilir? Process Monitor ile hata dosyası oluşturdum, çözümü nedir?

@reptile dediğinizi yaptım hocam.

Çözüm

Onu siz demeden önce denemiştim sonuç aynıydı hocam.

@reptile hocam yanlış anlamayın çözümü kendim buldum 2 defa üst üste ilk defa girdi yama bile kurdum 2 defa da öyle girdim atmadı. Oyunun BH6 EXE dosyasını sağ tıklayıp uyumluluğa tıkladım ardından oyunun uyumluluk modunu Windows 8 yaptım ve tam ekran iyileştirmelerin devre dışı bırak kısmının tikini açtım sorunum çözüldü.

Deneyeceğim hocam tamamdır

@reptile konunun başında yaptığımız her şeyi tekrarladıktan sonra tekrar denedim en son yine Revo ile kaldırıp tekrar kurdum yeniden başlattıktan sonra. Maalesef sonuç aynı belgeleri silsem dahi değişmedi. O dosya hep doğrulanmıyor ve oyun açılmadan kapanıyor.

Az önce job 7 yaptım hocam renderingi de off yaptım ve ilk defa 60 Hz olan kısmı 180 Hz yaptım oyuna girdi ama şimdi yine girmiyor

Son düzenleme:
Config dosyasının içeriğine bakın bakalım herhangi bir değişiklik var mı?

Aynı şekilde giriyorum ama olmuyor gene.

Size dosyaları doğruladıktan sonra ki Config verilerini atacağım. Sizden ricam sizdekini de paylaşmanız olacak copy past yapacağım hocam @reptile

Normal de ayarlar bu şekilde hocam sizdekini atsanız da değiştirsek en azından nasıl olur? Bir de bunu denemiş olalım birkaç defa açıldı ama ikinci sefer açmaya çalıştığımda hep kapanıyor.

[GAME]
MouseBaseSpeed=2.000000
[GRAPHICS]
HDR = DEFAULT
AntiAlias = NONE
AltAntiAlias = FXAA3HQ
DeferredLightingLight = APPROXIMATE_SPECULAR
ScreenQuality = HIGH
SLI = OFF
Stereo = OFF
MotionBlurEnabled = ON
ShadowsQuality = HIGH
FrameRate = VARIABLE
TextureDetail = HIGH
TextureMipLimite = 2
[DISPLAY]
Resolution = 1920x1080
Aspect = DEFAULT
RefreshRate=60.00Hz
FullScreen = ON
V-Sync = OFF
[SOUNDS]
SeVoiceNum = 128
[CPU]
JobThread = 15
RenderingThread = ON

Son düzenleme:
Benim ayarlarım bu şekilde;

[GAME]
MouseBaseSpeed=2.000000
[GRAPHICS]
HDR=DEFAULT
AntiAlias=NONE
AltAntiAlias=FXAA3HQ
DeferredLightingLight=APPROXIMATE_SPECULAR
ScreenQuality=HIGH
SLI=OFF
Stereo=OFF
MotionBlurEnabled=ON
ShadowsQuality=HIGH
FrameRate=VARIABLE
TextureDetail=HIGH
TextureMipLimite=2
[DISPLAY]
Resolution=1920x1080
Aspect=DEFAULT
RefreshRate=60.00Hz
FullScreen=ON
VSYNC=OFF
[SOUNDS]
SeVoiceNum=128
[CPU]
JobThread=7
RenderingThread=ON

Hiçbir şey değişmedi hocam artık yapacak bir şey yok gibi. 3 kere bitirmiştim zaten ama hatun için istemiştim olmadı oyun sıkıntılı maalesef. Az önce Mafia indirdim sıkıntısız yama da kurdum oynadım. 10 oyun içinden tek bu oyun sıkıntılı maalesef. İleride oynarız artık.

Config dosyasındaki çözünürlük ayarı monitörünüzün çözünürlüğü ile uyuşuyor mu? Çözünürlük uyuşuyorsa, ek olarak bir de FullScreen = ON ayarını FullScreen = OFF olarak değiştirip kaydettikten sonra tekrar deneyin.

Onu siz demeden önce denemiştim sonuç aynıydı hocam.

@reptile hocam yanlış anlamayın çözümü kendim buldum 2 defa üst üste ilk defa girdi yama bile kurdum 2 defa da öyle girdim atmadı. Oyunun BH6 EXE dosyasını sağ tıklayıp uyumluluğa tıkladım ardından oyunun uyumluluk modunu Windows 8 yaptım ve tam ekran iyileştirmelerin devre dışı bırak kısmının tikini açtım sorunum çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…