onFire Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.042 Çözümler 9 5 Mayıs 2023 #11 RE7 daha yeni bir oyun grafik anlamında hissiyat anlamında da daha iyi hissettirir. Ancak hikayeyi biliyorum diyorsan 4 alabilirsin. Chuck Norris dedi: RE4 tabii ki. Steam fiyatı 1000 TL ama öncesinde RE2 oynaman izlemen lazım. Genişletmek için tıkla... Remake olduğunu sanmıyorum 32 TL'ye.
RE7 daha yeni bir oyun grafik anlamında hissiyat anlamında da daha iyi hissettirir. Ancak hikayeyi biliyorum diyorsan 4 alabilirsin. Chuck Norris dedi: RE4 tabii ki. Steam fiyatı 1000 TL ama öncesinde RE2 oynaman izlemen lazım. Genişletmek için tıkla... Remake olduğunu sanmıyorum 32 TL'ye.
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #12 onFire dedi: RE7 daha yeni bir oyun grafik anlamında hissiyat anlamında da daha iyi hissettirir. Ancak hikayeyi biliyorum diyorsan 4 alabilirsin. Remake olduğunu sanmıyorum 32 TL'ye. Genişletmek için tıkla... Remake değilse 7 alınabilir evet.
onFire dedi: RE7 daha yeni bir oyun grafik anlamında hissiyat anlamında da daha iyi hissettirir. Ancak hikayeyi biliyorum diyorsan 4 alabilirsin. Remake olduğunu sanmıyorum 32 TL'ye. Genişletmek için tıkla... Remake değilse 7 alınabilir evet.
Waylarama Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #13 Chuck Norris dedi: RE4 tabii ki. Steam fiyatı 1000 TL ama öncesinde RE2 oynaman izlemen lazım. Genişletmek için tıkla... Yalnız 2005 olan RE4
Chuck Norris dedi: RE4 tabii ki. Steam fiyatı 1000 TL ama öncesinde RE2 oynaman izlemen lazım. Genişletmek için tıkla... Yalnız 2005 olan RE4
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #14 Waylarama dedi: Yalnız 2005 olan RE4 Genişletmek için tıkla... RE7 alın geçin o zaman hocam.
Waylarama Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #15 onFire dedi: RE7 daha yeni bir oyun grafik anlamında hissiyat anlamında da daha iyi hissettirir. Ancak hikayeyi biliyorum diyorsan 4 alabilirsin. Remake olduğunu sanmıyorum 32 TL'ye. Genişletmek için tıkla... RE4 ile ilgili bildiğim bir şey var sadece o da amerika başkanının kızı ashleyi kurtarmaya gittiğimiz
onFire dedi: RE7 daha yeni bir oyun grafik anlamında hissiyat anlamında da daha iyi hissettirir. Ancak hikayeyi biliyorum diyorsan 4 alabilirsin. Remake olduğunu sanmıyorum 32 TL'ye. Genişletmek için tıkla... RE4 ile ilgili bildiğim bir şey var sadece o da amerika başkanının kızı ashleyi kurtarmaya gittiğimiz
beyaz kedi Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 1.619 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #16 7.Oyun dümdüz oyun puzzle larda çok değil
Waylarama Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #17 beyaz kedi dedi: 7.Oyun dümdüz oyun puzzle larda çok değil Genişletmek için tıkla... İndirimde diye sorayım dedim 4 de indirimde aynı zamanda
beyaz kedi dedi: 7.Oyun dümdüz oyun puzzle larda çok değil Genişletmek için tıkla... İndirimde diye sorayım dedim 4 de indirimde aynı zamanda