Resident Evil 7 Biohazard vs The Outlast Trials

Ihspnn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: 16GB
SSD: ADATA Legend 850 1TB
Anakart: ASUS PRIME A520M-K
Merhaba, bu oyunlardan birini alacağım. Resident Evil 7,170 TL'ye geliyor fakat Steam dolara geçtiği için kesintiyle birlikte 175 TL falan oluyor. Outlast Trials ise 180 TL fakat Epic Ödüllerinde 20 TL iade var yani tam olarak 160 TL'ye denk geliyor. Kararsız kaldım, RE7'nin daha sevilen bir oyun olduğunu biliyorum fakat biraz eskidi ve Outlast Trials daha yeni çıktı sayılır. İkisi de aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor, hatta Outlast Trials biraz daha ucuz.

Son düzenleme:
Merhaba, bu oyunlardan birini alacağım. Resident Evil 7.170 TL'ye geliyor fakat Steam dolara geçtiği için kesintiyle 175 falan oluyor. Outlast Trials ise 180 TL fakat Epic ödüllerinde 20 TL iade var yani 160 TL'ye geliyor. Kararsız kaldım, RE7'nin daha sevilen bir oyun olduğunu biliyorum fakat biraz eskidi ve Outlast daha yeni çıktı. Ikisi de aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor, hatta Outlast biraz daha ucuz.

İkisini de oynadım bitirdim ve arkadaşların varsa oynayacak Outlast Trials tavsiye ederim çok eğlenceli oluyor.

Yoksa RE7'de bayılarak oynadığım bir oyundur taş gibidir onu da tavsiye ederim.

İkisini de oynadım bitirdim ve arkadaşların varsa oynayacak Outlast Trials tavsiye ederim çok eğlenceli oluyor.

Yoksa RE7'de bayılarak oynadığım bir oyundur taş gibidir onu da tavsiye ederim.
Arkadaşım yok malesef, sunucu üzerindeki oyuncularla oynarım diye düşünüyordum.

Arkadaşım yok maalesef, sunucu üzerindeki oyuncularla oynarım diye düşünüyordum.

Hocam onlarla kanser olabilirsiniz ama yine de iki oyun iyidir bir Outlast fanı olarak trials beni tam olarak tatmin etmesede oyun güzeldir sevmediğim yanlarından biri oyun bölüm bölüm ilerliyor ve bölümler bitince yapacak bir şey kalmıyor ve oyundan kopuyorsun.

Yine bir re fanı olarak :D RE7, RE Village'den sonra en sevdiğim re oyunudur hem ilkdefa re oyunu oynuyorsanız sizi tatmin eder hayatta kalma, korku ve bulmaca oyunları seviyorsanız.

İkisi de güzel oyundur size hitap edeni alabilirsiniz.

Hocam onlarla kanser olabilirsiniz ama yine de iki oyun iyidir bir Outlast fanı olarak trials beni tam olarak tatmin etmesede oyun güzeldir sevmediğim yanlarından biri oyun bölüm bölüm ilerliyor ve bölümler bitince yapacak bir şey kalmıyor ve oyundan kopuyorsun.

Yine bir re fanı olarak :D RE7, RE Village'den sonra en sevdiğim re oyunudur hem ilkdefa re oyunu oynuyorsanız sizi tatmin eder hayatta kalma, korku ve bulmaca oyunları seviyorsanız.

İkisi de güzel oyundur size hitap edeni alabilirsiniz.
Resident evil aldım, önerileriniz için sağolun hocam. Bende Outlast serisinin bütün oyunlarını oynayıp sevmiş biri olarak Trials'a çok ısınamamıştım ama yinede seriye karşı içimde iyimserlik vardı o yüzden arada kalmıştım.

170 TL'ye geliyor fakat Steam dolara geçtiği için kesintiyle birlikte 175 TL falan oluyor.
Bu arada 175 değil kartta ne kadar varsa hepsini aldı (181TL) :c

Technopat Haberler

Geri
Yukarı