Resident Evil 7 "Fatal D3D error (0)" hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Jolder

Kilopat
Daha fazla  
HP Victus laptop kullanıyorum, ekran kartım 4050, işletim sistemim Windows 11 ve sürücülerim güncel. Oyunu Steam'de her açtığımda direkt olarak bu mesajı alıyorum.

Dosya Ekleri

• DEA079C2-B689-4600-8F4A-9A3582135C53.jpeg
    43 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleyen: Moderatör:
Kütüphaneden oyuna sağ tıklayıp özelliklere girdikten sonra Beta sekmesinde dx11_non-rt seçeneği mevcutsa bu sürümle tekrar deneyin bakalım.
Evet var o beta sürümü lakin yurtta kaldığımdan şu an onu yapamam,güncelleme yapıyor ve o kadar kotam yok.Alternatif bir çözümü var mı?
Ekran kartımı windows grafik ayarlarından intel yaptığımda oyun açılıyor mesela lakin fps düşüyor normal olarak,oyunu bir şekilde Nvdia kartımla açmam lazım.

Bildiğim başka bir çözüm yok fakat bu şekilde sorunun çözülebileceğini düşünüyorum. Zira bir diğer konuda da bu şekilde çözmüştük.
Evet o mesajınızı gördüm,son çare olarak yarın internet olan bir yere gidip deneyeceğim.

@reptile betaya aldım ve başka bir hata vermeye başladı,oyunu sildim.

Son düzenleme:
Keşke silmeden önce aldığınız hatayı belirtseydiniz. Belki bir çözüm bulurduk.
Ya biraz bıkkınlık geldi,birazdan serinin diğer oyunlarıyla tekrar yükleyip deneyeceğim.Oyunlara sahip değilim,steam ailesi üstünden oynuyorum bunun bir etkisi olabilir mi?
Güncellem:Aynı sorunu Resident Evil 2 remake için de aldım,Village da crush report hatası veriyordu;bu seri lanetli falan mı?

En güncel sürümdeler,hepsini dün gece updateledim.4. oyun direkt açıldı.2 ve 7 ise gpu'yu windows grafik ayarlarından Intel yapınca açılıyor ama kapatıp tekrar 4050'ye alınca açılmayıp aynı hatayı veriyor.Şu an 2. oyun için beta sürümünü yüklemeye çalışıyorum.Moderatörlerden de ricam konu başlığını "Resident Evil serisi " diye değiştirebilir misiniz zira ben nasıl yapılacağını bilmiyorum ve konu sadece 7.oyundan çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…