Steam Resident Evil 7 Gold Edition + 8 Gold Edition 18.49 dolar

Modern Resident Evil oyunları arasında 18 dolara harika bir deneyim. Hem Resident Evil 7: Biohazard'ın hem de Resident Evil: Village'ın ek paketleri hikayeye önemli genişlemeler katıyor. Base seçenekler daha hesaplı olsalar da ek paketler kıyıya köşeye atılabilecek kıvamda değiller. İki oyunun özellikle de ana hikaye bitirilmiş olduktan sonra Banned Footage ile Shadows of Rose eşliğinde deneyim edilerek tamamlanmış olması gerekiyor.

Modern Resident Evil oyunları arasında 18 dolara harika bir deneyim. Hem Resident Evil 7: Biohazard'ın hem de Resident Evil: Village'ın ek paketleri hikayeye önemli genişlemeler katıyor. Base seçenekler daha hesaplı olsalar da ek paketler kıyıya köşeye atılabilecek kıvamda değiller. İki oyunun özellikle de ana hikaye bitirilmiş olduktan sonra Banned Footage ile Shadows of Rose eşliğinde deneyim edilerek tamamlanmış olması gerekiyor.
Zaten base seçenekleri alınca 15 dolar çıkıyor cepten her türlü. DLC'ler ile birlikte uyguna geliyor.

Save 63% on Resident Evil 7 Gold Edition & Village Gold Edition on Steam

Bir süredir takipçisiydim paketin. Fiyatı hep 20 doların üstündeydi. Geçenlerde indirim oranını arttırdılar. Konusunu açmak istedim.
Bu pakette alınabilir.

İndirimlerde hem Resident Evil remake trilogy hem de RE7 + RE8 Gold Edition paketlerini aldım.Şu an RE2 ve RE3'ü bitirdim RE4'e başladım kesinlikle parasına değiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı