ShadowFrye Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #1 Resident Evil 7 Gold Edition & Village Gold Edition önerir misiniz? Nasıl bir oyun? RE serisini hiç oynamadım. Nays'la 240 TL'ye düşüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2023
Resident Evil 7 Gold Edition & Village Gold Edition önerir misiniz? Nasıl bir oyun? RE serisini hiç oynamadım. Nays'la 240 TL'ye düşüyor.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 8 Haziran 2023 #2 ShadowFrye dedi: Resident Evil 7 Gold Edition & Village Gold Edition önerir misiniz? Nasıl bir oyun? RE serisini hiç oynamadım. Nays'la 240 TL'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Biohazard da Village da güzeldir. Village oyununu zaten elbet duymuşsundur ne kadar kaliteli bir oyun olduğunu. Biohazard da güzel bir oyun ama oyun bu hitap etmeyebilir.
ShadowFrye dedi: Resident Evil 7 Gold Edition & Village Gold Edition önerir misiniz? Nasıl bir oyun? RE serisini hiç oynamadım. Nays'la 240 TL'ye düşüyor. Genişletmek için tıkla... Biohazard da Village da güzeldir. Village oyununu zaten elbet duymuşsundur ne kadar kaliteli bir oyun olduğunu. Biohazard da güzel bir oyun ama oyun bu hitap etmeyebilir.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.310 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #4 Sonuna kadar değer.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #5 Alınır. İkisi de muazzam oyunlar.