Xerixennedy Hectopat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2022 #1 Oyun orijinal 1 saatlik oynanış kalmış tekrar gireyim dedim ve siyah ekranda kalıyor dosya bütünlüğü doğrulandı. Dosya Ekleri IMG20220726015709.jpg 57,4 KB · Görüntüleme: 225
Oyun orijinal 1 saatlik oynanış kalmış tekrar gireyim dedim ve siyah ekranda kalıyor dosya bütünlüğü doğrulandı.
E emr0 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 908 Çözümler 13 26 Temmuz 2022 #2 Xerixennedy dedi: Oyun orijinal 1 saatlik oynanış kalmış tekrar gireyim dedim ve siyah ekranda kalıyor dosya bütünlüğü doğrulandı. Genişletmek için tıkla... NVIDIA GeForce Experience'tan ekran kartı güncellemesi yapın daha sonra oyunu seçin ve sağ taraftaki oyunu en iyi duruma getir yazısına tıklayın. Artı 0 Eksi
Xerixennedy dedi: Oyun orijinal 1 saatlik oynanış kalmış tekrar gireyim dedim ve siyah ekranda kalıyor dosya bütünlüğü doğrulandı. Genişletmek için tıkla... NVIDIA GeForce Experience'tan ekran kartı güncellemesi yapın daha sonra oyunu seçin ve sağ taraftaki oyunu en iyi duruma getir yazısına tıklayın.