sinnerclownceviri.net
Steam üzerinden mi Crack mi?Denediğim bazı yamalar olmadı. Sıkıntısız çalışan yama önerisi verebilir misiniz?
170TL aylık çok fazla ya.![]()
Resident Evil 7 Biohazard Türkçe Yama
Resident Evil 7 Biohazard, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz.www.anonymousceviri.com
Anonymus un cevirileri genelde güzel oluyor.
Steam üzerinden mi crack mi?
Steam üzerinden ise oyunun özellikler kısmına gelip DX11 yazan şeyi seçerseniz olur.
![]()
170TL aylık çok fazla ya.
Steam üzerinden mi crack mi?
Steam üzerinden ise oyunun özellikler kısmına gelip DX11 yazan şeyi seçmeyi unutmayın.
![]()
170TL aylık çok fazla ya.
Resident Evil 7 +DLC'ler (Türkçe Yama)
418370 Resident Evil 7 - Türkçe Yama Çeviri İçeriği: - Oyunda Türkçe karakter desteği bulunuyor. Çeviriye tüm DLC içerikleri dahildir. Çeviriye Dahil DLC Paketleri: --) Not A Hero --) End of Zoe --) Banned Footage Vol.1 --) Banned Footage Vol.2 --) Ve diğer tüm Ekstra İçerikler Uyumlu...sinnerclownceviri.net
Hesap açıp konuya mesaj yazmanız gerek, sonra sansür kalkacak, link açılacak. Konuya teşekkürler yazabilirsiniz.Steam üzerinden bu yamayı denedim fakat oyun dosyalarını seçip yükle dediğim zaman hata veriyor.
Nereden indireceğimi bulamadım.
Dediğim gibi oyun özellikler kısmından Betalara girip DX 11 seçeniğeni seçip güncellemen gerek.Steam üzerinden bu yamayı denedim fakat oyun dosyalarını seçip yükle dediğim zaman hata veriyor.
Nereden indireceğimi bulamadım.
Hesap açıp konuya mesaj yazmanız gerek, sonra sansür kalkacak, link açılacak. Konuya teşekkürler yazabilirsiniz.
Size de iyi akşamlar. Rica ederim. İyi oyunlar.Teşekkür ederim kurdum iyi akşamlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.