Zenu Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 284 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ekim 2023 #1 Merhaba. Resident Evil 7 için Türkçe yama var mıdır? Bayağıdır arıyorum ama bulamadım.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.095 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2023 #2 Zenu dedi: Merhaba. Resident Evil 7 için Türkçe yama var mıdır? Bayağıdır arıyorum ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Var hocam, ancak abonelik isteyen bir şey ne yazıkki. Resident Evil 7 Biohazard Türkçe Yama Resident Evil 7 Biohazard, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Zenu dedi: Merhaba. Resident Evil 7 için Türkçe yama var mıdır? Bayağıdır arıyorum ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bana göre fiyatı baya saçmalamışlar.
Zenu dedi: Merhaba. Resident Evil 7 için Türkçe yama var mıdır? Bayağıdır arıyorum ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Var hocam, ancak abonelik isteyen bir şey ne yazıkki. Resident Evil 7 Biohazard Türkçe Yama Resident Evil 7 Biohazard, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Zenu dedi: Merhaba. Resident Evil 7 için Türkçe yama var mıdır? Bayağıdır arıyorum ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bana göre fiyatı baya saçmalamışlar.
L Logan Howlett Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 974 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #3 Tam oyunu açarken denk geldim Dosya Ekleri IMG_20231007_233407.jpg 289,4 KB · Görüntüleme: 64
Zenu Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 284 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ekim 2023 #4 Ethem Efe dedi: Var hocam, ancak abonelik isteyen bir şey ne yazık ki. Resident Evil 7 Biohazard Türkçe Yama Resident Evil 7 Biohazard, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Bana göre fiyatı bayağı saçmalamışlar. Genişletmek için tıkla... :/ Ethem Efe dedi: Var hocam, ancak abonelik isteyen bir şey ne yazık ki. Resident Evil 7 Biohazard Türkçe Yama Resident Evil 7 Biohazard, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Bana göre fiyatı bayağı saçmalamışlar. Genişletmek için tıkla... Zaten doğru düzgün çeviri yok, internette 5 tane varsa 4Ü hatalı 1'i paralı. Bulduğum yerdeki yama da Plaza adlı crack bir sürümde çalışıyor diyor. Bir de onu indirmeye üşeniyorum ve virüsden korkuyorum.
Ethem Efe dedi: Var hocam, ancak abonelik isteyen bir şey ne yazık ki. Resident Evil 7 Biohazard Türkçe Yama Resident Evil 7 Biohazard, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Bana göre fiyatı bayağı saçmalamışlar. Genişletmek için tıkla... :/ Ethem Efe dedi: Var hocam, ancak abonelik isteyen bir şey ne yazık ki. Resident Evil 7 Biohazard Türkçe Yama Resident Evil 7 Biohazard, Anonymous Çeviri tarafından yerelleştirilmiştir. Türkçe yamaya sayfamızdan ulaşabilirsiniz. www.anonymousceviri.com Bana göre fiyatı bayağı saçmalamışlar. Genişletmek için tıkla... Zaten doğru düzgün çeviri yok, internette 5 tane varsa 4Ü hatalı 1'i paralı. Bulduğum yerdeki yama da Plaza adlı crack bir sürümde çalışıyor diyor. Bir de onu indirmeye üşeniyorum ve virüsden korkuyorum.