Sekainowari Femtopat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar Resident Evil 8 Türkçe yama arıyorum, oyunu aldım ama hepsı vıruslu, adamakıllı yama yok mu? Ne olursunuz yardım edın. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2024
Arkadaşlar Resident Evil 8 Türkçe yama arıyorum, oyunu aldım ama hepsı vıruslu, adamakıllı yama yok mu? Ne olursunuz yardım edın.
Myotismon_43 Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 847 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #2 Sekainowari dedi: Arkadaşlar Resident Evil 8 Türkçe yama arıyorum, oyunu aldım ama hepsı vıruslu, adamakıllı yama yok mu? Ne olursunuz yardım edın. Genişletmek için tıkla... Discord'dan Calypso grubunun yamasını indirebilirsin günceldi ve sorunsuz ben yüklemiştim.
Sekainowari dedi: Arkadaşlar Resident Evil 8 Türkçe yama arıyorum, oyunu aldım ama hepsı vıruslu, adamakıllı yama yok mu? Ne olursunuz yardım edın. Genişletmek için tıkla... Discord'dan Calypso grubunun yamasını indirebilirsin günceldi ve sorunsuz ben yüklemiştim.
Anonymous Çeviri Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Temmuz 2024 #3 Resident Evil Village çevirisi üyelik sistemimizde mevcut. Dilerseniz uygulamamızı doğrudan Technopat üzerinden indirerek üye olabilir ve çevirimizi kullanabilirsiniz.
Resident Evil Village çevirisi üyelik sistemimizde mevcut. Dilerseniz uygulamamızı doğrudan Technopat üzerinden indirerek üye olabilir ve çevirimizi kullanabilirsiniz.