Resident Evil 8 "Something went wrong" hatası

Merhaba, ben hesap olarak Resident Evil 8 aldım ve bana başlıktaki hatayı verdi. Biraz araştırdım oyun birden fazla hesapla girince böyle hatalar verebiliyormuş ama Steam'den başka cihazın yayınını izliyorum fakat onlar oynuyor. Bunun çözümü var mıdır acaba?

Desktop Screenshot 2022.04.16 - 18.54.51.02.png

Aynı anda iki kişi oyun oynayamaz maalesef öyle olsaydı tek bir hesapta binlerce kişi oyunu oynar para vermezdi kimse. Ortak hesap kullanımı da önermiyorum ayrıca, Remote Play ile oyununuza karışılabilir, hatta kontrol edebilir.

Aynı anda iki kişi oyun oynayamaz maalesef öyle olsaydı tek bir hesapta binlerce kişi oyunu oynar para vermezdi kimse. Ortak hesap kullanımı da önermiyorum ayrıca, remote play ile oyununuza karışılabilir, hatta kontrol edebilir.

Bundan önce 3-4 tane oyunu daha böyle oynadım hiç böyle bir sıkıntı olmadı ayrıca sadece bu hesaba değil şahis hesabı olanlardada bu sorun var araştırdım bir çözüm.

Bundan önce 3-4 tane oyunu daha böyle oynadım hiç böyle bir sıkıntı olmadı ayrıca sadece bu hesaba değil şahis hesabı olanlardada bu sorun var araştırdım bir çözüm.
Steam'i çevrimdışı moda alıp oyuna girmeyi deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı