Resident Evil 8 village bozuk grafik

Clasicfore12

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Resident Evil serisini oynuyordum ve son oyunu oynamak istedim ve girdim oyuna. Oynamaz olaydım. Oyundaki her detay piksel piksel sanki 2000 oyunları gibi. Acaba bir grafik detayını mı yanlış açtım dedim baktım her şey düzgün. Belki ben yanlış bakıyorumdur. Bunu yaşayan arkadaşlar var mı? İnternette yabancılarda bu sorunu yaşayanlar olmuş ama çözüm göremedim. Bunun bir çözümü var mı yoksa direkt oyunun kendisi çamur gibi mi gözüküyor? Bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Arkadaşın dediği ayara bakın, olmazsa grafik ayarlarını sıfırlayın ve FSR açık ise performans değil kalite modunda olsun.

Variable rate shading kapayıp deneyin.

Denedim şimdi biraz düzeldi gibi ama biraz oynayayım kesin düzeldi mi yazarım?

Denedim şimdi biraz düzeldi gibi ama biraz oynayayım kesin düzeldi mi yazarım?

Girip 2 saat oynayıp baktım şimdi. Yine göze batan yerler olsa da büyük oranda düzeldi.

Arkadaşın dediği ayara bakın, olmazsa grafik ayarlarını sıfırlayın ve FSR açık ise performans değil kalite modunda olsun
Baştan kapatmıştım zaten. Resident Evil 4 Remake'de açınca oyun 360p oluyodu. Ondan beri kapalı oynuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…